• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2021

12:22

KAKAV BLAM, STRAŠAN BLAM! Đelić misli da je spomenik podignut Dušanu Silnom, a ne Stefanu Nemanji! /VIDEO/

Politika

KAKAV BLAM, STRAŠAN BLAM! Đelić misli da je spomenik podignut Dušanu Silnom, a ne Stefanu Nemanji! /VIDEO/

Podeli vest

Bivši ministar finansija iz vremena vladavine DOS, Božidar Đelić, žestoko se izblamirao gostujući na jednoj Đilasovskoj televiziji. Ispunjen mržnjom prema aktuelnoj vlasti, ali neispunjen opštim obrazovanjem, on je upitao koliko košta spomenik napravljen Dušanu Silnom?!?

Govoreći o navodnim problemima u finansijskom sektoru, Đelić je umesto o spomeniku Stefanu Nemanji, komentarišući probleme u finansijkom sektoru, pomenuo i spomenik Stefanu Nemanju, ustvari Dušanu Silnom...

- Ne znamo koliko košta spomenik koji je sada napravljen Dušanu Silnom - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
smrt komunistima

pre 3 godine

Cuo sam i vratio snimak da proverim da mozda previdjam. Neverovatno ko je NEKO.

Goran

pre 3 godine

Ovaj covek je jedna velika nula od ljudskoga bica. Ostani ti u svome parizu i nikada vise da se vratis u Srbiju bruko jedna!!!

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Šta, dokotrljao se i ovaj peškirić ... uf... kibla se polako puni... neko spava na tetkinom kauču, neko ide kod tetke po pare. Čekam samo da vidim (t)ko će tetki odneti lek.... oprem dobro!

Ljubiša

pre 3 godine

Pa njega je rodila tetka, i zaklela ga da se ne bavi politikom, nego da bude lopov, baš kao u ''Balkan ekspresu''.

Zak

pre 3 godine

Tupan. A koliko je on maznuo evrica i pobjegao u Pariz. Hm , on i njegova ekipa ,a zna se ko je tad bio na vlasti, rascerecili su Srbiju. A izgleda da je osjetio da se sad opet ima para pa bi mozda i on sa ekipom opet da dodje na vlast.

Mapko

pre 3 godine

"A koliko je on maznuo evrica i pobjegao u Pariz. Hm , on i njegova ekipa ,a zna se ko je tad bio na vlasti, rascerecili su Srbiju. A izgleda da je osjetio da se sad opet ima para pa bi mozda i on sa ekipom opet da dodje na vlast." Na zalost lopovska i mafijaska vlada je otisla, naravno bez zatvorske kazne, ali su na zalost ostavili iza sebe korumpirano sudstvo i sudije ; pa nije ni cudno sto dan danas degutantan lopov Djilas nije iza resetaka barem 15 godina. Sudstvo se mora demontirati po svaku cenu.

Čarapan

pre 3 godine

Mnogo mnogo manje nego Đelić za vreme svoje vladavine

nemanjicbgd

pre 3 godine

Malecki je samo ucio kako da krade, dok je spavao na tetkinom kaucu, a istorija ga nije zanimala. Oni sami o sebi najbolje govore.

NEKO IZ MASE

pre 3 godine

Питање за правосуђе и државну власт, зашто овај "господин", "господин" шмрк-шмрк што бежи из студија и ужирени "господин" следбеник усташко-комуњарске идеологије који такође бежи из студија, нису у истражном затвору? Чудно!

Bane

pre 3 godine

Osim za lopovluk, ova žuta budaletina je totalno nepismeno govedo. Retko ružan i ljigav stvor!

Rale

pre 3 godine

Ostavite,se vi tog lapsusa on je najmanje bitan...ni ja neznam koje Stefan Nemanja pa šta?? A sve drugo što je rekao Djelić je istina 100 posto.Ali vi pljačku koja se dešava od strane bratije ne vidite,a hvatate se za nebitne stvari.Ali narod sve više vidi i čuje...

Ljubiša

pre 3 godine

Rale to samo znači da si glup kao on, ali da ti se nije pružila prilika da kradeš kao on, i naspavaš se na tetkinom kauču.

Goran

pre 3 godine

Rale puno kosta Ali ti jel se secas sta je Taj majmun ukrao I pobegao I on ima obraza da kritikuje nekog a ti Dali si mlad pa neznas ili slabo pamtis

Vladimir

pre 3 godine

Priznao mito od 11 miliona evra i dalje je na slobodi .. pravna drzava nema sta ..

zdenko

pre 3 godine

Izgleda da je zafalilo love pa trk nazad u Srbiju da se uzme sta moze.

Beki

pre 3 godine

Ovaj je u Srbiji samo napunio svoje dzepove a nije zavrsio u zatvoru .

ringispil

pre 3 godine

On je zajebao STEDISE U SVAJCARCIMA izgleda dolazi po jos dzebane. Cuo sam da neke kokoske mozu da zive nedelju dana posle odsecanja glave a koliko zive ljudi bez mozga?

Gramarista

pre 3 godine

Ustvari se piše odvojeno.. Toliko o opštem obrazovanju autora ovog teksta.

Srbinbre

pre 3 godine

Transparentnost na kojoj je bivsa vlast radila??? Pa jel transparentno bilo oko rekonstrukcije Bulevar Kralja Aleksandra??? Kostao je kao most na adi. A da, jel transparentno bilo oko izgradnje tog mosta? Oba mega projekta su bili drzavna tajna koliko me pamet sluzi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija