• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2021

15:36

VUČIĆ ĆE ZAŠTITI SRPSKI NAROD KIM! Jevtić o čestitki Bajdena: Biće i većih pritisaka u budućnosti!

Politika

VUČIĆ ĆE ZAŠTITI SRPSKI NAROD KIM! Jevtić o čestitki Bajdena: Biće i većih pritisaka u budućnosti!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić, komentarišući što predsednika SAD Džoze Bajden u čestitki predsedniku Aleksandru Vučiću pominje međusobno priznanje i da li to znači da je američka administracija ponovo preuzela albansku retoriku o međusobnom priznanju, ocenio je da je reč o pritisku i da je gotovo siguran da će takvih pritisaka biti i u budućnosti


Jevtić navodi da je i pre nego što je postignut sporazum u Vašingtonu bilo puno pritisaka da se i tada u jednoj od tačaka nađe upravo pitanje međusobnog priznanja što je, podsetio je, predsednik Vučić odbio.


"Gotovo sam siguran da će biti i većih pritisaka u budućnosti, ali svi mi Srbi koji živimo na KiM smo isto tako sigurni da će predsednik Vučić, kao što je to već činio, zaštititi interese srpskog naroda. Zato je velika većina Srba uvek na strani njegove politike i nedvosmisleno je većinski podržava, zato što ta politika jedina garantuje opstanak života Srba na KiM", rekao je Jevtić Tanjugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
peđa

pre 3 godine

Pritisaka za priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije, bilo je i biće, ali verujem da će Srbija i predsednik Vučić odoleti tim pritiscima i doneti odluku koja je u interesu srpskog naroda.

xy

pre 3 godine

Da,da.I doci ce dan kad ce Beograd da se umori od finansiranja neradnika koji zive na teret cele Srbije,a ona ima dovoljno problema sa svojim gradjanima. Nista vama nebi smetalo da se uozbiljite i da pocnete da zivite od svoga rada i znoja kao sto vecina srba na Kosovu,pa i van njega zive.Imati familiju,skolovati i izvesti na put decu a uz to na ledjima drugih gradjana Srbije,to je vec nisko.Da se pomognu oni kojima je pomoc potrebna da,za to sam oduvek bio a to cinim i dan danas,ali da se zloupotrebljava tudja dobrota to je vec dno morala.A vi koji huskate srbe sa Kosova u konflikte i izolaciju,vi ste dobro situirani i Srbija vas placa solidno za ono sto "radite".

BUBA

pre 3 godine

Mi smo uvek pod pritiskom al predati se nećemo niti dozvoliti da nas ucenjuju samo uz dijalog i dogovor mogu se postići pozitivni rezultati

Ruta

pre 3 godine

To je srpskom narodu već jasno i već vidjeno, ali borićemo se.

Slavica

pre 3 godine

Nikada nećemo podleći njihovim pritiscima da otmu srpsku zemlju.

Vera

pre 3 godine

Vučić će i te kako zastiti nasu zemlju, da njega nije bilo do sada bi sto puta oteli Kosovo.

Pera Savic

pre 3 godine

Vucic neda svoj narod na Kosovu i to im jako smeta.

Andrijana

pre 3 godine

Interesi srpskog naroda na KiM su najvažniji i Vučić na čelu Srbije će uvek brinuti o Srbima!

Dunja

pre 3 godine

Srbija i Beograd neće pokleknuti na pritiske SAD i Prištine, jer se zna šta se potpisalo u Vašingtonu i naša politika se neće menjati!

Maja

pre 3 godine

Srpska lista će biti uvek u zaštiti i podršci Srbije i Beograda!

jelena

pre 3 godine

Mogu da pritiskaju koliko god. Kosovo nikome nećemo dati! Kosovo je srce Srbije!

Biba

pre 3 godine

Dokle god je Vucic presednik nece biti priznanja Kosova.

petra

pre 3 godine

Srbija nece priznati laznu drzavu jer je KiM sastavni deo Srbije.

Devla

pre 3 godine

Svi Srbi van matice veruju u predsednika, da nema ovde dezurnih pljuvaca kojima niti je stalo do Kosova ni do Srbije, vec fotelja i da se najeb... majke Srbiji.

Mirjana

pre 3 godine

Pritisaka će,bez sumnje,biti,ali Srbija ima jasan stav po pitanju KiM i taj se stav neće menjati.

Mirjana

pre 3 godine

Srbija je i do sada bila izložena raznim pritiscima,ali ih je uspešno prevazišla, što će,nadamo se,biti slučaj i u budućnosti.

Boban Ilic

pre 3 godine

Srbi ce izlaskom na izbore na KIM i glasanjem za Srpsku listu jos jednom razbiti sve aluzije o nezavisnosti KIM albanskim mafijasko-separitistickim snagama. Pobeda Srpske liste na predstojecim izborima bice veliki kamen spoticanja albanskoj iracionalnosti.

Jovanovic Sasa

pre 3 godine

Kako vreme odmice, sve veci pritisak ce biti na srbiju da prizna kosovo, verujem u vlast da se to nece desiti

joka

pre 3 godine

dok je Aleksandrar na celu drzave, ja se za kosovo ne sikiram

edis

pre 3 godine

70% Amerike ne voli trampa, sada mi je jasno zasto

Baca

pre 3 godine

Moramo da istrajemo, nas narod dole to zasluzuje.

Nole

pre 3 godine

Zarad visedecenijskog prijateljstva izmedju USA i Srbije, Amerikanci bi mogli makar da budu neutralni u odnosu izmedju Srbije i pristinskih vlasti.

Nešo N

pre 3 godine

Nole: Srbija i dalje želi da sa SAD ima što bolje odnose, ali to ne znači da će pristati na njihove pritiske.

Nina

pre 3 godine

Sigurna sam da ce Vucic dati sve od sebe da zastiti svoj narod.

Pera

pre 3 godine

Vučić zna šta radi. I pored svih pritisaka, on korektno i mudro vodi državu..

Romanija

pre 3 godine

Pritiska je bilo i biće ih još, ali Srbija neće nikada pristati ni na pritiske ni na ucene.

JovanaJoka

pre 1 godinu

Mogu oni da rade sta god im se prohte...to do vlasti da ih dovede neće. Narod traži sigurnost,bezbednost i mir.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija