• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

08.02.2021

23:02

MAFIJAŠI STVARNO POMISLILI DA SU JAČI OD DRŽAVE! Velja Nevolja i klan spremali novi 12. mart!

Politika

MAFIJAŠI STVARNO POMISLILI DA SU JAČI OD DRŽAVE! Velja Nevolja i klan spremali novi 12. mart!

Podeli vest

Na stadionu FK Dinamo u Pančevu nađeno sedam specijalnih cevi za snajper, više najmodernijih optičkih nišana, kao i pancirna municija koja može da probije i oklop blindiranih kola! Sve je više dokaza da su mafijaši spremali atentat na predsednika Srbije

Mafijaški klan Veljka Belivuka - Velje Nevolje spremao je 'novi 12. mart', likvidaciju nekog od najviših državnih zvaničnika, najverovatnije predsednika Aleksandra Vučića, utvrđeno je dosadašnjom istragom!

Kako saznajemo, na stadionu FK Dinamo u Pančevu pronađeno je sedam specijalnih cevi za snajper, kao i više najmodernijih optičkih nišana, prigušivača, ali i pancirna municija koja može da probije i oklop blindiranih automobila! Sve je više dokaza, tvrde upućeni u istragu, da su mafijaši zapravo spremali atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vrhunsko oružje

Naši odlično obavešteni izvori prenose da je na stadionu u Pančevu policija pronašla i pravi arsenal oružja.

Foto: Informer

Policija pretresa imanje u Ritopeku

- Konfiskovano je sedam cevi za snajper, koji se koriste u zavisnosti od toga koji se metak ispaljuje i da li se na metu puca sa veće ili manje udaljenosti. Nađeno je i nekoliko najmodernijih optičkih nišana i specijalna pancirna municija koja može da probije i blindirane automobile. Ovakvo oružje i oprema upućuju na zaključak da su mafijaši najozbiljnije spremali ubistvo nekoga u samom vrhu države. Zasad ne možemo pouzdano da tvrdimo, ali sve govori da je spremana likvidacija predsednika Vučića... - prenose naši izvori.

Kako saznajemo, Veljko Belivuk je tokom istrage snimljen kako u Tršiću nosi snajper u pratnji jednog ratnog veterana iz Bosne. Oni su tamo zajedno vežbali gađanje!

ZAVRŠEN UVIĐAJ NA IMANJU VELJE NEVOLJE! Policija pronašla brdo dokaza u "kući strave" u Ritopeku!

- Belivuk i plaćenik iz Bosne snimljeni su kako izlaze iz šume, gde su 'upucavali' snajper. Ta šuma se nalazi u blizini štek-kuće u Tršiću. Na snimku se vidi kako Belivuk nosi snajper okačen o rame - prenose naši izvori.

Komentarišući sve ove navode, ministar policije Aleksandar Vulin upozorava da je predsednik Vučić zbog svoje objave rata mafiji sada dodatno izložen riziku.

Foto: MUP

Policija sprovodi Veljinu grupu na saslušanje u Tužilaštvo

- Drogu smo našli u skoro svakom štek-stanu, kao i oružje i novac. To smo i očekivali. Ali nismo očekivali snajper sa prigušivačem. To ne služi za obračun mafijaša. Snajperi se koriste za likvidacije onih koji imaju političku važnost, za ubistva predstavnika države i visokih funkcionera. Da li su mogli da likvidiraju mene? Mogli su. Da li bi to rešilo njihove probleme? Ne bi. Jedini čovek čijom bi se likvidacijom obustavila borba protiv mafije jeste Vučić. Naravno, dok se čitava istraga ne završi ne mogu da kažem za koga je sve ovo bilo pripremano, ali oni su imali više lica na obuci, imali smo među njima i ljude koji su obučeni i koji su imali prethodna ratna iskustva... - upozorava Vulin.

Finansijska istraga

Ministar policije ocenjuje da je kriminalna grupa Belivuka opasnija i od 'zemunskog klana'!

Foto: Predrag Milosavljević

Hapšenje Velje Nevolje

- Tek će se videti kako su i šta su sve oni radili. Poruka svima jeste da nema zaštićenih, da nema visoke funkcije koja će vas zaštititi od zakona. Nastavlja se istraga i o finansijskim poslovima Belivuka i njegovih saradnika, proverava se i ko je sve iz struktura države pomogao kriminalcima - zaključuje Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija