• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2021

13:18

VUČIĆ: NOVI PAKET POMOĆI PRIVREDI BIĆE PREDSTAVLJEN NAREDNIH DANA!

Politika

VUČIĆ: NOVI PAKET POMOĆI PRIVREDI BIĆE PREDSTAVLJEN NAREDNIH DANA!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će novi paket pomoći privredi biti predstavljen narednih dana, u četvrtak ili petak, kao i da će obuhvatiti i velika preduzeća, kao i turistički sektor


Vučić je novinarima preneo da je u sinoćnjem razgovoru zamolio premijerku Anu Brnabić i ministra finansija Sinišu Malog da u paket pomoći uđu i velika preduzeća, svi osim banaka i finansijskih institucija.

"Da osim opšte pomoći podške, tri puta po 50 odsto minimalca za mala i srednja preduzeća, pomoć dobiju i velika preduzeća, osim banaka i finansijskih institucija", rekao je Vučić i kao primer naveo da će i televizije Prva, N1 ili Pink moći da dobiju tu pomoć, ako žele.

Takođe, zamolio je premijerku i ministra da posebnu sektorsku pomoć dobiju turistički radnici, turističke agencije, hotelijeri, turistički vodiči - još jedan ceo minimalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada

pre 3 godine

Srbija u sred ove krize vezane za koronu, tokom prosle godine je pruzala pomoc privrednicima kao i fizickim licima a nastavice i ove.

Milena

pre 3 godine

Pohvalno je što se na sve koje je ova situacija na neki način ugrozila, misli i pomaže im se.

Miki

pre 3 godine

Super je što država misli na sve, što je za svaku pohvalu

Vlada

pre 3 godine

I pored teske ekonomske krize Srbija nalazi nacina da ulaze u privredu.

Stefan

pre 3 godine

Srbija je izvojevala još jednu pobedu u ratu protiv Covid virusa! Sutra u našu zemlju stiže još 500.000 doza Sinofarm vakcina.

Luka

pre 3 godine

Do Sretenja novi paket pomoci za privredu, mala, srednja i velika preduzeca, preduzetnike, ugostitelje, turizam da lakse prebrode krizu koju je izazvala pandemija.

Marko

pre 3 godine

Predsednik je uvek tu da pruži podršku i pomoć svom narodu.

Perica Savic

pre 3 godine

Ovo su dobre vesti drzava brine o svim gradjanima.

Vanjica

pre 3 godine

Drago mi je što turistički resor, kao ni mediji nisu izostali iz tog paketa pomoći. U svakom slučaju, dobro će doći bilo kakva pomoć. A, složićete se da paketi koji su uveliko u toku nisu ni mali, ni beznačajni.

Ivana

pre 3 godine

Država treba da pomogne svim velikim preduzećima, koji su pretrpeli štetu od Covida 19.

Radivoj

pre 3 godine

Pomoć je sada najpotrebnija privrednicima. Lepa vest za njih.

Tanja

pre 3 godine

Lepa vest za privrednike koji su imali dosta poslovnih gubitaka zbog Korone.

Gale

pre 3 godine

Drzava mora pomoci svima koja je ta pomoc potrebna u ovom trenutku, dok se ne izadje iz ove svetske krize.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija