• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Marković

13.02.2021

23:00

STRAŠNO NASILJE UOČI IZBORA U POKRAJINI! Albanci već ukrali 16.000 srpskih glasova!?!

Politika

STRAŠNO NASILJE UOČI IZBORA U POKRAJINI! Albanci već ukrali 16.000 srpskih glasova!?!

Podeli vest

I pre početka vanrednih parlamentarnih izbora lažne države Kosovo u nedelju, 14. februara, Šiptari su pokrali više od 16.000 srpskih glasova na severu Kosova i Metohije

Kosovska Centralna izborna komisija smanjila je broj birača za više od 145.000 na celokupnoj teritoriji KiM, a u četiri opštine na Severu za više od 16.000. U Srpskoj listi to vide kao 'trik Prištine' kojim pokušava da oslabi srpski narod.

- Priština je na ovim izborima izvela sve moguće trikove, sa ciljem da umanji snagu srpskog naroda, trudeći se da otme mandate iz ruku srpskog naroda. Apsolutno sam ubeđen da su svi građani svesni značaja predstojećih izbora. Zato pozivam sve Srbe koji žive na prostoru Kosmeta, a takođe i sve raseljene u centralnoj Srbiji, da u nedelju izađu na glasanje. Uveren sam da će u nedelju građani pokazati da nas ima, da se ne predajemo i da smo odlučni da branimo ono što je naše - poručuje predsednik Srpske liste (SL) Goran Rakić.

Poziv građanima da svoj glas daju Srpskoj listi uputio je i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, koji se osvrnuo na činjenicu da su međunarodni posmatrači prvi put isključeni ove godine iz praćenja izbora!

- Niko ne govori o tome da će se u Prištini desiti prvi izbori bez međunarodnih posmatrača. Da li je to normalno?! Jedan od zahteva za Srbiju uvek je bio da mora da ima međunarodne posmatrače na izborima, a jasno je da neki sada žele da otmu neki mandat Srpskoj listi. Pozivam srpski narod na KiM da shvati da je pitanje jedinstva srpskog naroda najvažnije za pitanje opstanka na KiM. Zato glasajte svi za Srpsku listu! - apeluje Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija