• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2021

11:27

SRBIJA IDE PRAVIM PUTEM! Knežević čestitao Vučiću Dan državnosti!

Politika

SRBIJA IDE PRAVIM PUTEM! Knežević čestitao Vučiću Dan državnosti!

Podeli vest

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Dan državnosti, uveren da Srbija pod njegovim rukovodstvom ide pravim putem ka boljem životu svih građana


Knežević je u čestitki Vučću u ime svih članova i simpatizera Demokratske narodne partije, kao članice najjačeg koalicionog bloka u Crnoj Gori, DF-a, koji participira u aktuelnoj vlasti i u svoje ime, poručio da Crnu Goru i Srbiju povezuju istorija i tradicija, kulturni i duhovni, i bratski temelji.

Ukazao je i na bogatstvo različitosti Srbije i Crne Gore, uz bilateralne odnose na fonu uzajamnog poštovanja i saradnje od koristi za obe zemlje, koje, kako kaže, verska i nacionalna opređeljenja ne razdvajaju nego doprinose većoj saradnji i širenju prijateljstva.

"Uz evidentno najsnažniji napredak nama susedne bratske Srbije među svim zemljama Balkana, Vama i svim građanima i građankama želim očuvanje nacionalnih vrednosti, status Kosova kao neotuđivog dela Republike Srbije u njenim granicama, dalje snaženje pravne države, blagostanje, prosperitet i prevladavanje pandemije COVID-a 19, uz očekivanja da bolji dani dolaze za Republiku Srbiju, za Crnu Goru i sve ostale zemlje Balkana", poručio je Knežević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
toma

pre 3 godine

Verujem da cemo u nastavku godine biti jos uspesniji

Mima

pre 3 godine

Srbija ce nastaviti da se razvija i dalje i bude jos uspesnija

Gaga

pre 3 godine

Srbija je na pravom putu i nastavice da postize jos bolje rezultate

Mala plava

pre 3 godine

Nadam se da cemo u regionu biti svi ujedinjeni i okrenuti se ka saradnji i napretku koji je moguc jedino uz takvu komunikaciju .

Mara

pre 3 godine

Srbija je na dobrom putu i uspeh je zagarantovan.

Marko

pre 3 godine

Bicemo jos uspesniji.Ovim tempom uspecemo da stignemo do svakog cilja.

Mica

pre 3 godine

Hvala na cestitkama.Srbija ide uzlaznom putanjom i uspesno resava sve prepreke.

Ceca

pre 3 godine

Srbija pod rukovodstvom Vucica ide pravim putem ka boljem životu svih građana.

Ceca

pre 3 godine

Srbija postaje uzor zemljama u regionu, pa i u svetu!

Marija

pre 3 godine

Od kada je Vučić na vlasti Srbija se preporodila.Jeste da mora da vraća dugove od predhodne vlasti ali razlika je u tome da li je taj dug napravljen radi dobrobiti svog naroda ili je neko prisvojio novac za sebe.To je velika razlika.

Elena

pre 3 godine

Put je ispred nas prav i samo njime treba ići i nikako neskretati sa njega jer je ovo put uspeha.

Ivana

pre 3 godine

Knežević zaista želi uspešno saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Srbija i Crna Gora treba da sarađuju, to je zaista jedan nova saradnja koju nikada pre nismo mogli da vidimo. Vreme je da se Crna Gora i Srbija udruže.

Nina

pre 3 godine

Srbija ide pravim putem vec 9 godina i ne planira da skrene sa njega.

Ana

pre 3 godine

Sa nasim predsednikom idemo u jos bolju buducnost, hvala vam.

Sanja

pre 3 godine

Srbija je napokon čvrsto na svojim nogama i kreće se pravim putem, putem napretka, razvoja i ka boljoj, uspešnijoj i svetlijoj budućnosti.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija