• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2021

17:25

VUK JEREMIĆ PO KO ZNA KOJI PUT POKAZUJE SVOJU OTROVNU NAMERU! Petković: On želi da potkopa diplomatske pozicije Srbije!

Politika

VUK JEREMIĆ PO KO ZNA KOJI PUT POKAZUJE SVOJU OTROVNU NAMERU! Petković: On želi da potkopa diplomatske pozicije Srbije!

Podeli vest

Кontinuiranim napadima na institucije Srbije Vuk Jeremić po ko zna koji put iskazuje svoju otrovnu i podlu nameru da stvori konfuziju kod građana i sruši poverenje u sopstvenu državu

Još opasnije od toga, s direktnim predumišljajem on po svom oprobanom receptu želi da potkopa diplomatske pozicije Srbije u trenutku kada se naša zemlja suočava sa ozbiljnim pritiscima u vezi s iznalaženjem rešenjem oko Кosova i Metohije. 

Jedini koji se, pored Vuka Jeremića diče i hvale njegovim "diplomatskim uspesima" oko Кosova i Metohije jesu politički predstavnici Albanaca u Prištini. 

Sve što građani treba da znaju o njegovom učinku kao šefa diplomatije jeste da je zbog svojih "pobeda" pred Međunarodnim sudom pravde bio heroj svih naslovnih strana u Prištini na kojima su mu se albanski političari otvoreno zahvaljivali što im je učvrstio nezavisnost. 

Srbiji je, s druge strane, vezao ruke u borbi za Кosovo i Metohiju i unapred nam izbio većinu argumenata za osporavanje protivpravne secesije. 

Nije, da budem sasvim iskren, Jeremić radio samo za interese Prištine. 

Svoju poziciju šefa diplomatije iskoristio je i za lično bogaćenje i stvaranje veza sa međunarodnim kriminalcima poput njegovog prijatelja Patrika Hoa, pravodnažno osuđenog pred sudom u Njujorku za pranje para i korupciju. Ili za unosne poslove sa svojim "bratom sa Harvarda Emilijom Lozojom" koji je u izručen Meksiku zbog finansijskih malverzacija. 

Zato ne čudi da se Jeremićeva "diplomatska ofanziva" na Srbiju uvek pojačava paralelno sa međunarodnim pritiscima na našu zemlju. U tome on vidi šansu da ponovo dođe na vlast. 

Od čoveka koji je bez izuzetka, uvek i dosledno radio samo za lične finansijsko-političke interese, ne može se ni očekivati da nacionalne interese stavi na prvo mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija