• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2021

21:12

INFORMER SAZNAJE! Na ponovljenom glasanju na 26 biračkih mesta Mladen Grujičić osvojio 5.192 glasa što je potvrda koga građani Srebrenice ŽELE NA ČELU OPŠTINE!

Politika

INFORMER SAZNAJE! Na ponovljenom glasanju na 26 biračkih mesta Mladen Grujičić osvojio 5.192 glasa što je potvrda koga građani Srebrenice ŽELE NA ČELU OPŠTINE!

Podeli vest

Nakon glasanja na 26 ponovljenih redovnih biračkih mesta u Srebrenici i 2 biračka mesta u odsustvu, Mladen Grujičić je osvojio skoro isti broj glasova kao na izborima održanim 15.novembra 2020.godine

Osvojio je 5.192 glasa dok je Alija Tabaković na rezultatu od 2.024 glasa.

Uz nikad rigoroznije mere i kontrole na biračkim mestima u Srebrenici od strane supervizora -CIK BiH, ovaj rezultat bez ijedne primedbe na regularnost izbora je definitivna potvrda koga građani Srebrenice žele na čelu opštine Srebrenica, kao i lokalne skupštine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hag

pre 3 godine

Isto kao da su 46 organizovani izbori u jasenovcu i biralo se izmedju hrvata/ustaše i srbina(u to vrijeme je bilo puno više normalnih srba),i gle čuda pobjedi ustaša za načelnika... A hebo vam pas mater debilnu....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija