• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

24.02.2021

12:47

Nebojša Bakarec: Zvanično dokazano da Đilas laže!

Politika

Nebojša Bakarec: Zvanično dokazano da Đilas laže!

Podeli vest

Dragan Đilas je jedan od retkih koji može da se pohvali da je sertifikovani lažov

Zvanično dokazani lažov. Taj dokaz, taj sertifikat posedujem, poseduje ga naš dragi „Informer“, a sada i vi dragi čitaoci možete da ga vidite. Zvanični dokaz je dao uvaženi ministar unutrašnjih poslova, gospodin Aleksandar Vulin, kao odgovor na moje poslaničko pitanje koje sam postavio u Skupštini Srbije.

Ja sam 26. januara 2021. zatražio obaveštenje od RIКa, MUPa, i MDULS, i pitao sam da li su tačne tvrdnje tajkuna Dragana Đilasa, od 13.01.2021., koje su preneli svi Đilasovi mediji. Hazjajin Đilas je rekao: „Pre šest meseci na najlažnijim, najpokradenijim izborima u istoriji Srbije, kada su stotinama hiljada listića punjene kutije, kada su lopatama ubacivali…“. Oligarh Đilas, je ničim izazvan, čak 6 meseci posle izbora slagao da je nekoliko stotina hiljada listića ubačeno u kutije (po logici onoga što je rekao, najmanje 200.000).

Foto: Privatna arhiva

Takvu neverovatnu tvrdnju nije izrekao niko, ni neposredno posle izbora, niti kasnije (ni OEBS, ni CRTA, niti Đilasovi mediji, ni Đilasova stranka…niko). OEBS je 22.juna 2020. rekao:„Parlamentarni izbori protekli su dobro“. Đilasov Raša Nedeljkov, šef posmatračke misije CRTA je izjavio:„Ovi izbori ispunjavaju minimalne demokratske standarde“. Čestitke su uputili Tusk i Varheji. Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici ocenio je da bojkot nije bio dobra ideja. Drugo, na izborima su učestvovale i opozicione stranke, Đilasovi današnji partneri, poput PSG, ali i DJB, DSS, SRS.

Niko od njihovih kontrolora nije video „stotine hiljada listića kojima su punjene kutije, koje su lopatama ubacivali“. To ne pominje ni jedan zapisnik sa preko 8500 biračkih mesta, ni jedan član biračkog odbora od njih najmanje 85.000. Nije podnet ni jedan prigovor tim povodom, a tim povodom nije podneta ni jedna prekršajna ili krivična prijava, niti je ovim povodom obavešten MUP. Normalno da se ništa od toga nije dogodilo, zbog toga što niko nije ubacio ni jedan listić viška, a kamoli 200.000.

Кako institucije u Srbiji odlično rade i komuniciraju, tako sam ja 22.02.2021. dobio odgovor na svoje poslaničko pitanje, na čemu se zahvaljujem ministru Vulinu. U odgovoru na moje pitanje, između ostalog stoji: „Prilikom održavanja izbora za narodne poslanike, poslanike u Skupštini AP Vojvodina, i odbornike skupština gradova i opština tokom 2020., Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzimalo je mere iz svoje nadležnosti radi bezbednog odvijanja izbornog procesa. Uvidom u službene evidencije MUPa, utvrđeno je da (…) nema radnji koje bi se mogle dovesti u vezu sa „TVRDNJAMA“ koje se navode, niti je bilo evidentiranih događaja koji bi se mogli dovesti u vezu sa tim „TVRDNJAMA“.

Dakle, Ministarstvo unutrašnjih poslova koje bi, po prirodi svog posla, znalo da se desilo bilo šta od onoga što je slagao Đilas, to ministarstvo lepo kaže, crno na belo, da nema ni jednog jedinog događaja o kome govori tajkun Đilas. MUP lepo kaže da  Đilas ne govori istinu, i da niko nije u glasačke kutije ubacio ni jedan listić, a kamoli 200.000. To smo uostalom i svi znali. Time je oligarh Dragan Đilas zvanično i dokazano, postao sertifikovani lažov. Mašala! A stara narodna izreka lepo kaže „Кo laže, taj i krade“. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija