• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2021

23:30

GODINAMA SLUŠATE DA JE RADOIČIĆ IZVRŠILAC, A VUČIĆ NALOGODAVAC, A ŠTA ĆEMO SAD? Predsednik Srbije o navodima albanskih medija o Milanu Raodjičiću!

Politika

GODINAMA SLUŠATE DA JE RADOIČIĆ IZVRŠILAC, A VUČIĆ NALOGODAVAC, A ŠTA ĆEMO SAD? Predsednik Srbije o navodima albanskih medija o Milanu Raodjičiću!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o spekulacijama medija da je povučen nalog za hapšenje Milana Radoičića

- Ja sam to pročitao. Ali ja sam vas obavestio o tome  više puta. Sad kad to pitanje postavite, da vas malo vratim. Vi slušate kako je Radoičić ubica i izvršilac, a Vučić je nalogodavac. A šta ćemo sad? Prihvatio je poligraf i prošao je na pitanju o ubistvu Olivera Ivanovića. I šta ćemo sad? Dve godine laži. Šta ćemo sa svim lažima koje su izmišljali godinam? - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radmajster13

pre 3 godine

Srbija Albancima nudi kompromis, ali druga strana ne želi

Goran

pre 3 godine

Srbi na Kosovu i Metohiji nisu prepušteni više sami sebi. Država Srbija ih štiti i brine o svim njihovim interesima. Hvala sadašnjoj vlasti na tome.

Marija

pre 3 godine

Kad tad istina uvek ispliva na površinu, kao što se sad desila ova tema gde je Milan Radojčić bio izvršilac a Aleksandra Vučić nalogodavac, da je to bila gnusna laž.

Nešo N

pre 3 godine

Marija: Pa naravno da je laž. Priština odlično zna ko je izvršio ubistvo Olivera Ivanovioća kao i što zna ko su nalogodavci, ali im nije u intreresu da to otkriju.

Coa

pre 3 godine

Nažalost sa lažima se neće stati i toga treba da budemo svesni. Vučić im je trn u oku iz razloga što se bori i jača Srbiju iz dana u dan u svakom pogledu. To nikako ne mogu da mu oproste.

Marica

pre 3 godine

Vucic je uvek kriv za sve lose stvari, dobre stvari niko ne vidi!

Magdalena

pre 3 godine

Ja se samo pitam ko će da kaže IZVINI za sve napade i uvrede iznesene na račun Vučića, Radojčića i porodice predsednika! Verovatno niko..

Makiša

pre 3 godine

Najlakše je izreći gomilu laži i naškoditi reputaciji pojedinaca. Veči je problem hoće li ti što su napadali da snose odgovornost!

Valkira

pre 3 godine

Puna su im usta Radojčića i to da je kriv za ubistvo Ivanovića. Pitam se hoće li iko reći izvini za sve izrečene laži i uništavanja reputacije!?

Mily

pre 3 godine

Ocigledno je da Radoicic nema apsolutno nikakve veze sa Oliverovim ubistvom, sto se za ostale ne moze sa sigurnoscu reci. Mislim, covek je prosao glat na poligrafu, cemu dalje spekulacije?! Pozabavimo se onima koji isti taj poligraf vesto izbegavaju!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija