• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2021

15:13

VANDALIZAM! Napad na prostorije SNS u Novom Beogradu u Bloku 70!

Politika

VANDALIZAM! Napad na prostorije SNS u Novom Beogradu u Bloku 70!

Podeli vest

Opštinski odbor SNS-a Novi Beograd saopštio je da je tokom noći 1. na 2.mart 2021. izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ovoga puta u Bloku 70


 
Pored uništavanja i ruženja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bile su i kamere za nadzor objekta.
 
Podsećamo da su tokom prošle godine u nekoliko navrata prostorije i promotivni panoi Srpske napredne stranke bili na meti vandala.

Noćašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi.

 

Foto: sns.org.rs

Ova grupacija svoje aktivnosti sprovodi na ulici u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima.
 
Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadelže državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu ih pravdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 3 godine

Stvarno sramno...iako nrkog ne podrzavas,ovakve stvari su nedopustive

Filip

pre 3 godine

Organi da sto pre otkriju ko stoji iza napada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija