• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2021

17:13

ĐILAS I ŠOLAK VIŠE NE KRIJU NIŠTA! SVE MORAJU DA KONTROLIŠU! Junajted medija preuzela niskotiražni list "Danas"!

Politika

ĐILAS I ŠOLAK VIŠE NE KRIJU NIŠTA! SVE MORAJU DA KONTROLIŠU! Junajted medija preuzela niskotiražni list "Danas"!

Podeli vest

Đilasovski portal "N1" objavio je danas na svom portalu vest da je Junajted medija Dragana Đilasa i Dragana Šolaka preuzela niskotiražni list "Danas"

Đilas i Šolak se više ne kriju, sada otvoreno pokazuju da kupuju mnogo medija, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Foto: Printscreen

Ne mogu da dozvole slobodu mišljenja i govora, jednostavno, Dragan Đilas i Dragan Šolak moraju sve da kontrolišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 3 godine

Solak i Djilas vec dug vremenski period kontrolisu Danas i jasno se moze videti ko je njihov vlasnik,dovoljno je samo otvoriti i videti vesti koje se tamo pisu

Nevena

pre 3 godine

Mislim da smo svi znali da ce do ovoga da dodje pre ili kasnije.

Dragi

pre 3 godine

Čekajte malo ljudi...ako su ova dvojica idiota, lopovi i kriminalci, zašto ih država ne uhapsi? Ko ih štiti? Neće biti da su samo tužioci i sudije njihovi zaštitnici. Neko iz vrha vlasti ih debelo štiti.

Milan63

pre 3 godine

E, sada će Draža Petrović, glodur "Danasa", uz Đilasa i Šolaka, da konačno raspameti ili opameti Srbiju svojim zaumnim komentarima o smislu života i besmrtnost duše. Kad ga vidite, onako intelektualno, a kao duhovito, raspojasanog, sve vam je jasno. Čovek samo što nije postao srpski Dostojevski. Samo.

Aleksandar

pre 3 godine

I Vas krasi inteligencija izgleda kao i ostatak klimoglavaca! Sami se sebi udarate kontru. Sve moraju da kontrolisu ali je list niskotirazni? Sta kontrolisu ako imaju, kako Vi kazete, 0,2% birackog tela? I da bi se bio zao, mora se koristiti mozak. Nije samo dovoljno da nemas kicme ni obraza!!!

Aleks

pre 3 godine

Pokusavaju da kontrolisu sve, ali im ne ide od ruke, samo zato sto narod zna ko su i kakvi oni.

Mile

pre 3 godine

I posle ove kupovine će ostati niskotiražan i niskočitan i nisko prodavan list

Ivan

pre 3 godine

Ko god da je kupio taj list neće ga napraviti čitanim

Vns

pre 3 godine

Te novine bi bile mnogo prodavanije da koštaju kao informer...inače moja baka na selu i dalje briše svoja donja leđa...baš sa Informerom...kaže da se dobro brišu gluteus...

Djordje

pre 3 godine

Kad ce ova lopina Djilas u zatvor?! Sta bi sa 600 milona evra!? Ne bi me zacudilo da je s nevoljom saradjivao!

Ivana

pre 3 godine

Mafija je upletena u medije, sve je jasno kao dan.Aleksandar vučić je najbolji političar koji je dopustio da sav kriminal u Srbiji ispliva.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija