• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2021

10:10

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić: MARINIKA JE NA RAČUN PREDSEDNIKA IZGOVORILA GOMILU LAŽI, a još za to prima platu!

Politika

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić: MARINIKA JE NA RAČUN PREDSEDNIKA IZGOVORILA GOMILU LAŽI, a još za to prima platu!

Podeli vest

Potpredsednica Đilasove stranke, Marinika Tepić, koja za to angažovanje prima platu danas je izgovorila gomilu laži na račun predsednika Vučića i članova njegove porodice.

- To nije ništa novo i iznenađujuće kada je g-đa Tepić u pitanju, ali je simptomatično što ona to plasira u javnost u toku istrage protiv kriminalne grupe koja je prisluškivala predsednika Srbije i druge kriminalne grupe koja se bavila iznudama,reketom, drogom i najmonstruoznijim ubistvima. Postavlja se pitanje za čiji račun Marinika Tepić po svaku cenu želi da relativizuje ove kriminalce i koja je uloga i povezanost njenog šefa Đilasa sa praćenjem i prisluškivanjem Aleksandra Vučića, sa pojedincima iz policije koji su u tome učestvovali i sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka?

- Marinika kao takva u ovom slučaju je isturena da ometa istragu jer njoj da se izblamira lažima i nebulozama na Konferenciji za novinare nije prvi put, a verujem ni poslednji. Šta je drugo nego samosramoćenje i budalaština to što “pompezno” najavljuje dokaze da se Vučić čuje sa kriminalcima a onda iznese neke papire da se čuo sa Mišom Vacićem?!

- I to je baš Marinikin manir, ali zbog trenutka u kojem ona to radi, ja bih predložio nadležnim institucijama, policiji i tužilaštvu da se ispita ko stoji iza ove očigledne namere da se istraga “otera” u drugi pravac i da se zametne trag onima koji su nezakonito slušali i pratili predsednika Srbije i njegovu porodicu i kome je toliko stalo da se sakriju veze sa mafijaškom hobotnicom, koja ovim smo se uverili ima pipke i u Đilasovoj ekipi - rekao je Jovičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mišo N

pre 3 godine

Pa nije to nikakvo iznenađenje. Marinika svaki dan lansira poneku laž.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59