• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2021

10:44

MARINIKA HISTERIČNIM NAPADIMA pokušava da sebe predstavi KAO ŽRTVU! Vulin: Dnevno organizuje PO 150 KONFERENCIJA!

Politika

MARINIKA HISTERIČNIM NAPADIMA pokušava da sebe predstavi KAO ŽRTVU! Vulin: Dnevno organizuje PO 150 KONFERENCIJA!

Podeli vest

Istraga o ulozi bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović u nelegalnom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice je završena, a svi dokazi su predati nadležnom tužilaštvu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin


"Predati su svi dokazi kroz koje je obrazložena njena uloga, kao i uloga svih drugih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su učestvovali u nelegalnom prisluškivanju predsednika Vučića i članova njegove porodice", rekao je ministar Vulin za RTS.


MUP je saopštio da je Vulin ocenio da zato što je sve dokazano u javnosti imamo "histerične ispade" pojedinih opozicionih političara, poput potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koji pokušavaju da kažu da toga nije bilo.

"Posao mafije je da pripremi suđenje tako što će promeniti javno mnjenje i sebe prikazati kao žrtvu. To rade tako što se napravi 150 konferencija svaki dan, kroz koje se priča kako ništa od zločina kriminalne grupe Belivuka nije bilo, kako prisluškivanja predsednika nije bilo i vrše zamenu teza da je sve to politika", rekao je Vulin.

Foto: printscreen RTS

Aleksandar Vulin


Dodao je da je iznošenje podataka iz istrage krivično delo za koje je propisana zatvorska kazna i da se to posebno odnosi na dokument koji nosi oznaku strogo poverljivo, kao što je izjava data u okviru istrage prisluškivanja, a koju je juče na konferenciji predstavila Tepić.

"Takav dokument kada dođe do nekih koji rade kod Dragana Ðilasa, oni mogu da krše službenu tajnu, pljuju i vređaju svaki dan, a mi ne možemo da im pomenemo ime", rekao je on i dodao da se izvinjava što je ime pomenuo.

Vulin je rekao da se širi istraga protiv Veljka Belivuka i članova njegove organizovane kriminalne grupe i istakao da policija svakoga dana dolazi do novih saznanja i da se očekuju nova hapšenja.

"U ovom trenutku jedan od pravaca istrage je provera organizacione strukture klana. Ko je prodavao drogu u Svilajncu i Kraljevu. Pratimo tu liniju rada i imao dobre rezultate, juče je bilo nekoliko zanimljivih hapšenja u Srbiji", rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tetka iz Kanada

pre 3 godine

Sine Vuline kad ce da sratis po jos jednu ratu

Rade

pre 3 godine

Ovaj Vulin dok je bio u Julu i SPS pa i imo sam neke simpatije prema njemu a sad čovek ko da je na drogama katstrofa.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59