• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

14:25

VUČIĆEVIĆ RESETOVAO ĐILASA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Komentarišete svaku Vučićevu reč osim vaših RAČUNA NA MAURICIJUSU!

Politika

VUČIĆEVIĆ RESETOVAO ĐILASA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Komentarišete svaku Vučićevu reč osim vaših RAČUNA NA MAURICIJUSU!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, resetovao je Đilasovce na fabrička podešavanja, pošto je na svom Tviter profilu upitao predstavnike tajkunskog dela opozicije, ali i samog Dragana Đilasa zbog čega komentarišu gotovo sve iz sinoćnjeg intervjua Aleksandra Vučića u kome je otkrio da Đilas ima račun na Mauricijusu

Vučićević je u svom komentaru upitao sve dušebrižnike i tumače Vučićevih reči zašto nemaju da kažu ni slovo na zabranjenu temu, kakva je račun na Mauricijusu.

Foto: printscreen Twitter

- Nego, ljudi, jeste li primetili kako se svim i svačim iz sinoćnjeg intervjua @avucic bave, na sve imaju komentar, al’ Mauricijus zabranjena tema?! Pa, ima li @DraganDjilas  tajni račun na Mauricijusu? I za šta će mu? - napisao je Vučićević na Tviteru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Realno

pre 3 godine

Vec je izgubio gomilu sporova sa Djilasom, ali to narod placa, pa moze da se igra.

Slavenko

pre 3 godine

Stigla omca oko vrata gazde Ace pa on sad baca dimne Granate da bi spona kriminala I SNS Sekte prikrila.. Nece cam uspeti... Dzaba vam je

Ivan

pre 3 godine

Čim se ti iavljas, znaci komunicirao je sa Vacicem

DEDA RAKA

pre 3 godine

Kako šta će mu Mauricijus ? Kad zagusti tamo guzu da spusti ! Jer ovde bi bio j..... j.... jako prozvan.

Zajko Kukurajko

pre 3 godine

Bravo! dozvolite mi da đidi predložim da pročita Jakovljevu poslanicu 5:1 do 6... tek toliko da sazna šta ga čeka, njega i njemu slične svugde u svetu... vaš Zajko Kukurajko

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija