• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2021

17:31

VEOMA JE ZANIMLJIVO ŠTO SE DRAGAN ĐILAS I MARINIKA TEPIĆ NE OGLAŠAVAJU CEO DAN! Jovanov: Pitanje o tajnim računima ne zahteva složen odgovor, ILI POSTOJE ILI NE POSTOJE!

Politika

VEOMA JE ZANIMLJIVO ŠTO SE DRAGAN ĐILAS I MARINIKA TEPIĆ NE OGLAŠAVAJU CEO DAN! Jovanov: Pitanje o tajnim računima ne zahteva složen odgovor, ILI POSTOJE ILI NE POSTOJE!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da građani Srbije imaju pravo da dobiju odgovor od Marinike Tepić i Dragana Đilasa šta je sa novcem na tajnim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj

Veoma je zanimljivo što se Dragan Đilas i Marinika Tepić ne oglašavaju ceo dan o računima u inostranstvu. Iako su radi da pričaju o svemu i svačemu, od sinoć ćute kao ribe.

PRVI MEGAFON I ZVEZDA MULTIKOMA OTKRILA VEZE SA KRIMINALOM! Sandra Božić razobličila Mariniku: Neka objasni koliko miliona leži na tajnim računima na Mauricijusu!

Ovo pitanje ne zahteva složen i opširan odgovor. Ni pripremu. Računi ili postoje, ili ne postoje. Ili su na Mauricijusu, ili nisu. Ili su u Švajcarskoj, ili nisu. Ili su i na Mauricijusu i u Švajcarskoj, ili ih nema. Jednostavno.

ŠTA JE SA RAČUNIMA NA MAURICIJUSU?! Biljana Pantić Pilja: Zašto je zaćutala Marinika? Zašto ne odgovori je li uzela 200.000 evra od narko klanova?

Građani Srbije imaju pravo da dobiju ovaj odgovor, a Dragan Đilas i njegova zaposlena, Marinika Tepić, su dužni da taj odgovor daju, posebno jer postoji opravdana sumnja da su i pare na tim računima upravo narodne


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slozen je to odgovor

pre 3 godine

ako kazu da nemaju a vi pustite dokaze da imaju sta ce onda.... a ne bi ni da odmah priznaju da imaju jer mozda blefirate pa da se ne izlete... zato kupuju vreme da probaju da saznaju cime raspolazete...????

Sava98

pre 3 godine

Sigurno se ne oglašavaju zato što nemaju ni jedan račun na Mauricijusu, ili ipak planiraju da prihvate poligraf... Sve kad tad izađe na videlo, ma koliko se bilo ko trudio da ne dođe do toga, pravda je spora kao kornjača ali dostižnaa!!!

Mikan

pre 3 godine

Vec se zna da Djilas ima racune bar u Svajcarskoj, sada razmislja o cemu da slaze.

Milan

pre 3 godine

Treba im vremena da smisle kako da spinuju, jer da negiraju ne mogu.

Goran

pre 3 godine

Mozda ce Djilas sad opet da pocne o svojim neverovatnim sposobnostima da zaradjuje, pa da tako opravda milione.

Jovo

pre 3 godine

Pa ako priznaju, kako će onda biti tajni računi.

Steva

pre 3 godine

Baš me interesuje šta će sada da kažu,kao po običaju da ih vlast progoni

Ivana

pre 3 godine

Kada će njih policija da hapsi tajkune, Tepićku i ostale.Hvala našem predsedniku na svemu što čini za ekonomski oporavak i razvoj.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Max

pre 3 godine

Umesto da odgovore odkud tajni računi na Mauricijusu oni po starom opet iznose neistine na račun predsednika

Informisana

pre 3 godine

Predpostavljam da komentar necete objaviti. Fascinantna je vasa opsednutost Djilasom. Napadi na njega na sve u Srbiji. Covek je bio gradonačelnik Beograda, i nije imao veze sa ostalim, pa ni sa Republickim nivoom. Da se razumemo, ne branim ga i znam sta je sve radio. I nisam ni za jednog piliticara. Jer svaki laze i svakome je postenje vrlo upitno. Ali da je fascinantna opsednutost jednim covekom, jeste.

Pera Savic

pre 3 godine

Nema ih,brine ih kako ste dosli do saznanja o novcu i racunima.

Perica

pre 3 godine

Veoma ce tek biti zanimljivo odmotava se klupko.

Marijana

pre 3 godine

Ćutanjem potvrđuju da ima istine. Kupuju vreme i čekaju da smisle neku novu laž pa će se pojaviti kada se situacija malo smiri. Rade sve promišljeno, baš onako kako njima odgovara.

mina

pre 3 godine

Aleksandar Vučić sinoć tokom direktnog obraćanja iz Abu Dabija pomenuo Đilasove račune na Mauricijusu, Marinika Tepić i "nezavisni" mediji naprasno su izgubili i sliku i ton. Sad su toliko poludeli tražeći krticu. Ko li ih je razotkrio, ali ništa se danas ne može sakriti.

nina

pre 3 godine

Da nemaju račune, već bi se Djilas i Marinka demantovali.

nina

pre 3 godine

Pitanje je da li bi pojedini nazovi politicari imali hrabrosti i petlje za poligraf! Neka odgovore na samo jedno pitanje da li imaju bankovne račune i novac na Mauricijusu i u Švajcarskoj?

bojan

pre 3 godine

Marinika i Djilas imaju racune prepune novca postenih gradjana. Ostali su bez komentara jer ne mogu smisle laz kojim bi se opravdali a opravdanja nema.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija