• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2021

13:10

PO ČIJEM NALOGU MLAĐAN ĐORĐEVIĆ NAPADA SRPSKU LISTU?! KOME TO ODGOVARA?! Petković: Đilasov kum duguje brojne odgovore našem narodu u pokrajini!

Politika

PO ČIJEM NALOGU MLAĐAN ĐORĐEVIĆ NAPADA SRPSKU LISTU?! KOME TO ODGOVARA?! Petković: Đilasov kum duguje brojne odgovore našem narodu u pokrajini!

Podeli vest

Nije dovoljno da Đilasov kum Mlađan Đorđević na rever zadene značku neke strane obaveštajne službe da bi zametnuo svoje lažne tragove i neupouzdane kafanske izvore. Niti jedna jedina optužba koju je danas na račun države Srbije, predsednika Aleksandra Vučića i čelnika Srpske liste izneo Mlađan Đorđević nema utemeljenje u realnosti. Reč je o smišljenim lažima i očiglednim pokušajima da po nečijem diktatu i nalogu razbije srpsko jedinstvo i kriminalizuje jedine legitimne predstavnike i zaštitnike Srba na Кosovu i Metohiji, saopštio je član Glavnog odbora SNS Petar Petković

Umesto što danas bez ijednog dokaza insinuira i spletkari Đilasov kum, a Tadićev "proslavljeni" savetnik za Кosovo i Metohiju duguje brojne odgovore našem narodu u pokrajini. Ali krenimo redom.

Po čijem nalogu Mlađan Đorđević u trenutku kada se na Кosovu i Metohiji hapse srpski predstavnici, a u Prištini traju postizborne radnje, on napada Srpsku listu i pokušava da razbije srpsko jedinstvo?

Кome to, sem Mlađanu Đorđeviću, u Prištini odgovara pokušaj kriminalizacije Srpske liste i kome se on ovakvim svojim opasnim spinovima dodvorava?

Zbog čega je odabrao baš ovaj trenutak za svoje lažne optužbe? Кome one idu u prilog i ko će od njih profitirati?

Ovo nije prvi put da Đorđević, Đilas, Tadić i Jeremić rade direktno u korist albanskih političara.

Zbog čega su pregovore o Кosovu i Metohiji izmestili iz Ujedinjenih nacija gde je Srbija imala većinu i stavili ih pod okrilje Evropske unije?

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Petar Petković

Zbog čega ste na taj način direktno potkopali pregovaračku poziciju Beograda, u korist Prištine i albanskih političara?

Кoji su vas motivi vodili da pred Međunarodnim sudom pravde pomognete Prištini da dobije potvrdu legalnosti separatizma?

Da li je Mlađan Đorđević više brinuo kako da sa svojim kumom Draganom Đilasom zaradi milione od reklamnog prostora preko Dajrekt medije, nego sa kojim se sve mukama i nedaćama bori naš narod u pokrajini?

Jesu li i ovi najnoviji napadi Đilasovog kuma na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jalovi pokušaj da se pažnja javnosti skrene sa tajnih računa na Mauricijusu?

Svestan sam da Mlađan Đorđević neće na ove optužbe odgovoriti, ali je isto tako narod svestan za koga i čije interese su godinama radili i Đorđević i njegov kum Đilas i poslodavac Boris Tadić. Zato ih narod kažnjava na svakim izborima podrškom na nivou statističke greške.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lak

pre 3 godine

Opozicija je kriva za stanje na Kosovu i Metohiji.

Hana

pre 3 godine

Pokusavaju da skrenu paznju sa licnih malverzacija pa preko Vucicevih leđa. Nisu građani vise glupi da mogu da ih obmanu.

Dragana

pre 3 godine

Po nalogu onih koji su prodavali Kosovo i Metohiju.

Vlajko77

pre 3 godine

Djilas i njegovi kompanoni su svuda umesani , nadam se da ce se sve saznati !

Milan

pre 3 godine

Srbi moramo da budemo složni i ujedinjeni protiv onih koji Zele da nas razjedine.

sasa

pre 3 godine

Ne kaže se više "krije kao zmija noge", već "krije kao Đilas bankovne račune".

milica55

pre 3 godine

Katastrofa, čovek ima račune u inostranim bankama a još uvek govori o poštenju i pravdi. To je nepravda!

saasa

pre 3 godine

Veliko je pitanje koliko i gde Djilas ima racune, verujem da i on sam ne zna ako ne pogleda u svesku.

Tamara

pre 3 godine

Opozicija je ta koja pokušava da nam uništi odnose sa Kosovo i Metohijom.

Milosav

pre 3 godine

Opozicija je ta koja radi sve van interesa države.

Sanja

pre 3 godine

Sam cin napada Srbina na svog Srbina je neprihvatljiv !

Tuti

pre 3 godine

Jasno nam je da ovaj lik radi najpre za svoj dzep, a jos jasnije je da su Albanci jako dobre platise. Kakvo srpstvo, kakvi bakrači, samo sto veci iznos za isplatu.

kontesanera

pre 3 godine

Građani na izborima pokazuju kome najviše veruju i kome pružaju podršku.

Max

pre 3 godine

Za čije interese radi Mlađa Đorđević za interese svoga kuma ili vlasti u Prištini kad napada Srpsku listu

Marko

pre 3 godine

Mladjan se predstavlja kao patriota a napada Srpsku listu koja se bori za nas narod na KiM,po meni Mladja se samo lazno predstavlja kao patriota

Radovan

pre 3 godine

Đorđevićev posao je da blati Srbe i urušava Srpsku državu

Milorad

pre 3 godine

Stranim plaćenicima ne odgovara uvođenje reda u Srbiji i poboljšanje položaja Srba na Kosovu i Metohiji

Aleksa

pre 3 godine

Ovi napadi na Srbe sa Kosova i Metohije su iz razloga što je njihov položaj danas dosta bolji i priznatiji

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija