• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.03.2021

11:01

BRAVO ŠTO STE PRISLUŠKIVALI VUČIĆA, SAD SVI MOGU DA VIDE DA JE ČIST KO SUZA! Palma na Pinku: Da je predsednik šurovao s kriminalcima, ne bi mogao da ih hapsi! /VIDEO/

Politika

BRAVO ŠTO STE PRISLUŠKIVALI VUČIĆA, SAD SVI MOGU DA VIDE DA JE ČIST KO SUZA! Palma na Pinku: Da je predsednik šurovao s kriminalcima, ne bi mogao da ih hapsi! /VIDEO/

Podeli vest

Za javnost je možda i dobra vest da su prisluškivali predsednika države i da mu ništa nisu našli. Vučić je uhapsio kriminalce i nije sarađivao sa njima. To su dve stvari koje dižu Vučića kao čistog čoveka, čoveka koji vodi ovu državu. Oni su imali dva izvora informacija da vide šta to Vučić "mućka" i "sa kim mućka", što bi babe rekle, i ništa nisu našli. Nije razgovorao sa kriminalcima niti je bilo koga zvao da rade neke prljave poslove. I to je veoma pozitivna stvar za predsednika Vučića, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na TV Pink

 

-  I ja sad kažem: "Bravo što ste prisluškivali Vučića da svi vide ko je Vučić". To što je Vučić uhapsio ovu kriminalnu Belivukovu grupu, koja nije obična kriminalna grupa, je dokaz da nikada nije imao kontakt sa bilo kim od njih, jer u tom slučaju to ne bi mogao da uradi. Vučić je čist čovek - rekao je Palma.

Ako Grci ukinu mere...

Marković je potvrdio da će od 11. do 17. arpila u Hurgadu voditi delegaciju od 100 lekara i zdravstvenih radnika iz VMA, "Dragiše Mišovića" i ostalih klinika i bolnica iz Beograda, Kragujevca, Niša, Kruševca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije i da će naše zdravstvene radnike obići u Hurgadi i ministar zdravlja Egipta.

- Ako Grci skinu epidemiološke mere, u junu u Paraliju u Grčku vodim 1.000 lekara i zdravstvenih radnika i za oba ta putovanja su obezbeđena sredstva od donatora - kazao je Marković.

Foto: printscreen

Ako to stave u udžbenike izgubili smo sve...

Odgovarajući na pitanje o novom udžbeniku iz biologije za 8. razred osnovne škole u kome piše da dečak i devojćica koji se rode, ne znači da su dečak i devojčica, već da to kasnije mogu da odluče Marković kaže:

- Ako to uđe u udžbenike u Srbiji onda smo mi izgubili sve vrednosti.

Palma je dodao da veruje da to neće biti u udžbenicima u Srbiji.

- Šta oni žele, da kada čovek dobije sina da ne može da se veseli, već mora da čeka da uđe u pubertet i onda da kaže da li je sin ili ćerka - upitao je predsednik Jedinstvene Srbije i dodao da Jedinstvena Srbija neće glasati za Zakon o istopolnim zajednicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 3 godine

Da je Vucic imao nesto sa mafijom digla bi se cela opozicija zajedno sa inostranim pajtosima da ga obese.

Ana

pre 3 godine

Palma je uvek iskren i direktan covek. Lepo je rekao, dokazali su samo da predsednik radi svoj posao najbolje moguce, i da i ako su toliko zeleli za nesto da ga okrive nisu uspeli, jer nemaju nikakav dokaz.

Zvezdana

pre 3 godine

Palma im je lepo objasnio sve! Vučić je pošten čovek i džabe pokušavaju da mu naruše ugled!

Nena

pre 3 godine

Sigurno ima ljudi bliski vlasti koji su bili bliski sa Belivukovom,ali sve će se to otkriti I svako ko je umesan bice kaznjen. Ali Vučić nije sigurno umesan.

Ana

pre 3 godine

Mogu da prisluskuju koliko god hoce, predsednik je apsolutno cist i pravedan, i nemaju sta da cuju. Narodu su dokazali da veruje pravom coveku.

Marinko

pre 3 godine

Oni kojima nije odgovarala odlučna borba protiv kriminala su iznosili dezinformacije o predsedniku Vučiću.

Dragan

pre 3 godine

Prisluškivanje predsednika je za svaku osudu

Dragan

pre 3 godine

Vučič ima čistu dušu i srce i nema čega da se plaši!

Sara

pre 3 godine

Neki su se ponadali drzavnom udaru, ali im se posao izjalovio.

Slavica

pre 3 godine

Nisu shvatali da je drzava najača i da od nje niko ne moze biti jaci.

Una

pre 3 godine

Nisu verovali da Vučić nista i nikoga ne prepusta slucaju.

tale

pre 3 godine

Vučić je inteligentan čovek, zna šta bi mu se desilo kada bi mu našli takvu grešku

Hana

pre 3 godine

Da je imao Vucic sa kriminalcima bilo kakva posla onda bi ga pljuvali i osudjivali,ovako je cist kao suza i nema sta narod da mu zameri.On se vesto bori protiv kriminalaca i svih koji su radili sa njima,a bili u drzavnim strukturama.

latinka22

pre 3 godine

Bravo, svaka cast sad se zna ko je iskren.

Ivana

pre 3 godine

Naravno da Vucic ne bi hapsio bilo koga da je sa njim povezan.

Dragan

pre 3 godine

Logicno, da je umesan Belivuk ne bi ni pao, postupak se ne bi ni pokrenuo

Jeca

pre 3 godine

Sve te optuzbe protiv predsednika su deo neuspesne kampanje opozicije

Jelena

pre 3 godine

Predsednik cist kao suza. Mogu samo da lazu i klevetaju oni puni mrznje i zavisti i da pakuju svoja udela u kriminalu. Predsednik Aleksandar Vucic je pravi covek za vodjenje ove zemlje.

Milka

pre 3 godine

Baš tako! Dokazali su da je Vučić radio baš sve kako treba!

Nikola

pre 3 godine

Naš predsednik je naš ponos! Uzalud je nekima koji pokušavaju da ga optuže za nešto što nije radio!!!

Ivana

pre 3 godine

Prisluškivali su Vučića da bi mogli da ga likvidiraju.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija