• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2021

16:10

Vasiljević: KRIK odlično uradio posao 2018. godine, "izlistao" sve firme Dragana Ðilasa

Politika

Vasiljević: KRIK odlično uradio posao 2018. godine, "izlistao" sve firme Dragana Ðilasa

Podeli vest

Savetnica za medije predsednika Srbije, Suzana Vasiljević izjavila je danas da je KRIK još 2018. godine "izlistao" sve firme Dragana Ðilasa, ali da se time većina novinara nije bavila

Ona je navela da je KRIK 2018. godine uradio sjajan posao, jer je izlistao sve Ðilasova firme do 2018. godine, kada je bio kandidat za gradonačelnika Beograda, te da je on bio vlasnik ili suvlasnik 26 kompanija.

- Da biste vi otvorili 26 kompanija ili imali suvlasnički udeo, morate da imate osnovni kapital za to, a to je ogroman novac - rekla je Vasiljević za TV Prva.

Vasiljević je podsetila da je na KRIK-u otkrivena i Ðilasova "ofšor" kompanija iz Delavera, gde je njegov brat bio vlasnik.

- Iznenađuje me što se naši novinari od 2018. godine, dakle tri godine, nisu pozabavili time što je Krik objavio. Zašto, uz svaki od tih navoda, imate i dokaz, papire, kopije, koje se nalazi na njihovom sajtu - rekla je Vasiljević.

Đilasovu imovinu koju je "izlistao" Krik još 2018. godine možete da pogledate OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesko09

pre 3 godine

Vama je samo Djilas problem vec 9.godina?Nisu Vam problem prosecna penzija od 29000din.poruseni objekti u Sava mali,ne legalna gradnja uz reni bunare na Savi itd.Imate moc da proglasavate i osudjujete koga hocete,onda ne valjaju sudije,a na vlasti ste skoro 9 godina.Sta je sa mozgom?Mislite da su svi zavisnici od Vasih sendvica i putujuceg cirkusa sirom Srbije??E nisu.

Petar

pre 3 godine

Dobro je napunio dzepove dok je bio na vlasti..

Milan

pre 3 godine

To je ogroman novac, to je novac nasih gradjana...

una

pre 3 godine

Sigurno se nije ozynojio da bi zaradioo toliki novac.

Ivana

pre 3 godine

Meni je zaista krivo štotužilaštvo nije radilo na tome da okrivi Dragana Đilasa za veliku pljačku naroda. To je bilo tri godine i u pravu je Savetnica Aleksandra vučića da tužilaštvo nijedan postupak nije pokrenulo protiv njega.

Vlajko77

pre 3 godine

Da Djilas sve objasni odakle mu toliko novaca i firmi !

Pera Savic

pre 3 godine

I sta je KRIK na kraju nasao u firmama Dragana Djilasa?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija