• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2021

13:39

GLAVNI UREDNIK NIN RAZVALIO ĐILASOVCE! Milan Ćulibrk: Cvijan je izvršio samoubistvo, time što radite povređujete njegovu porodicu! /Video/

Politika

GLAVNI UREDNIK NIN RAZVALIO ĐILASOVCE! Milan Ćulibrk: Cvijan je izvršio samoubistvo, time što radite povređujete njegovu porodicu! /Video/

Podeli vest

Milan Ćulibrk je u uključenju na đilasovsku televiziju N1 kao odgovor na pitanje voditeljke o zvaničnim podacima o smrti Vladmira Cvijana istakao da je cela priča "otišla u pogrešnom smeru" i tako demantovao sve one koji danima unazad plasiraju laži o Cvijanovoj smrti


Voditeljka MIlja Miletić je naglasila kako javnost ne veruje zvaničnim podacima o smrti Cvijana, ali ju je Milan Ćulibrk demantovao, a samim tim i demantovao sve Đilasove istomišljenike, koji plasiraju laži u javnost i tako obmanjuju građane Srbije.

"Ja se tu ne bih igrao sa tom tezom, stvari su prilične osetljive! Ovako, kolega Vuk Cvijić, je pre godinu dana saznao za taj slučaj i se ono što je istraživao ga je dovelo do toga da je to bilo samoubistvo. Tada smo odustali od čitave te priče! Nismo želeli da povređujemo porodicu, petljamo po nečijem životu, nanosimo rane. Sada se to ponovo pojavilo, samo da se zabeleži u nekim novinama. Sada je sve otišlo u pogrešnom smeru, a niko ne vodi računa o interesima porodici", zaključio je Milan Ćulibrk.

 

I Antonela Riha, novinarka i bivša urednica B92, NIN i RTS, pljunula na one koji su širili teorije zavere i pokušavali da politički profitiraju na nečijoj tragediji.

- Razumem ljude koji su uznemireni što tri godine javnost ne zna o smrti Cvijana, ali ne razumem novinare koji spekulišu, pišu tekstove, iznose teorije a da ne vidim ni pokušaj da nešto pre toga provere i saznaju, pa onda tek napišu - napisala je na Riha na svom Tviteru.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
palma

pre 3 godine

a koga briga sta kaze culbrk?...vidio da nema vise koristi od djilasa pa bi sad da se uvuce nekom drugom...

Palibrk

pre 3 godine

Koju porodicu? Jel onu sto ne zna da je mrtav? Sve vam jebem iz redakcije koja piše ovo majku vam jebem izdajnicku odgovaracete za sva nedela picke raspale

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija