• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2021

20:52

ĐIKI, NEMOJ TI DA NAM SE BRINEŠ KAKO ŽIVIMO! Vladanka odgovorila Đilasu i Mariniki: Toliko ste pošteni da evo danima ne mogu da se prebroje vaši računi i milioni po svetu!

Politika

ĐIKI, NEMOJ TI DA NAM SE BRINEŠ KAKO ŽIVIMO! Vladanka odgovorila Đilasu i Mariniki: Toliko ste pošteni da evo danima ne mogu da se prebroje vaši računi i milioni po svetu!

Podeli vest

Član Predsedništva i šef službe za informisanje Srpske napredne stranke Vladanka Malović rasturila je danas na Tviteru Dragana Đilasa i Mariniku Tepić

- Toliko ste pošteni da evo danima ne mogu da se prebroje vaši računi i milioni po svetu. Info za tebe - narod vam odavno rekao pa-pa. Ali zato Điki može da se kandiduje za ministra finansija npr. u Moldaviji, a tebi sasvim sigurno sledi neka visoka funkcija - u Moroviću - napisala je Vladanka na Tviteru kao odgovor Mariniki Tepić.

A onda je imala odgovor i za lidera SSP Dragana Đilasa.

- Điki, nemoj ti da nam se sekiraš kako živimo, ne brini.  Ali, nije zgoreg da nam vratiš opljačkane pare, one milione koje si sakrio u 17 zemalja širom sveta. Znaš one račune na Mauricijusu, u Moldaviji... To možeš, jednostavno je, manje će te glava boleti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 3 godine

Djilase, nemoj vise da se blamiras. Bolje ti je da se povuces, ides sve dublje i dublje do dna.

Jovana

pre 3 godine

Sta oni imaju da pricaju o danasnjem nacinu zivota, nama je odlicno, sreca pa nas vise nikada ne mogu vratiti u vreme njihovog mandata!!

Dragana

pre 3 godine

Djilas nikako da shvati da ne moze ni da pridje Vladanki. Sto vise pokusava da joj odgovori, to vise bude poklopljen istinom.

Gaga

pre 3 godine

Ali Djilas Vladanki ne moze prici. Zena ga raskrinka za svaku laz.

Danica

pre 3 godine

Stvarno bi bilo previše da se Đilas o tome brine!

Miki

pre 3 godine

Čujem ima milione eura po inostranstvu, interesuje me kako je prvi milion zaradio?

Lenka

pre 3 godine

Đilase, kako si prošao na predhodnim izborima? Da li ti to govori nešto?

Zora

pre 3 godine

Ako toliko brineš za srpski narod, daj im ono što si uzeo od njih. Dovoljno je.

Dejan

pre 3 godine

Dragan Đilas je jedan običan prevarant, pa nije u stanju da ni sam sebe kontroliše šta govori. Sva je sreća što mu narod ništa ne veruje, jer dobro znaju da ih laže o obećava im šarene laže, samo da bi se vratio na vlast.

Zana

pre 3 godine

Prvo nek Đilas odgovori narodu kako je stekao toliki novac!

Dora

pre 3 godine

Samo mi nije jasno zasto se ne unormali ,odrzi konferenciju za medije normalnu ne vedjajuci nikog...ili se uopste ne pojavljuje i prica o postenju,laze,vredja.Postenjacina

Misica

pre 3 godine

Odlicno zivimo, za razliku od nekih kome sama psiha neda mira jer su pocinili toliko losih dela iza sebe...

Zorka

pre 3 godine

Đilas i Tepićka bi opet da ruše državu kao i dvehiljadite da bi stvorili bezvlašće i haos kako bi mogli da peru pare i kradu

Persida

pre 3 godine

Kakav obraz moras imati da narodu pricas bajke iako znas da je narod obavesten da imas racune na svim kontinentima. Sve stekao "posteno sa svojih deset prstiju".

Vlajko77

pre 3 godine

Djilas se kao brine o narodu u stvari brine samo o sebi i koliko ce jos da pokupi novca za sebe !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija