• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2021

14:37

VUČIĆ VRATIO HEJTERE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Em su opljačkali Srbiju, em ni poreze nisu platili! /VIDEO/

Politika

VUČIĆ VRATIO HEJTERE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Em su opljačkali Srbiju, em ni poreze nisu platili! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na mostu na Savi kod Šapca govorio je o računima u Švajcarskoj i na Mauricijusu i izvukao suštinu, a to je da je za te silne pare na tim računima moglo da se izgradi mnogo. I mostova i puteva i fabrika

Upitan zašto se u Srbiji nije gradilo više infrastrukturnih projekata kada je bilo najviše privatizacije i najviše para, Vučić je rekao da su se tada, kako je kazao, gradili računi od Mauricijusa, preko Hong Konga do Švajcarske.

- Em su opljačkali Srbiju, em ni poreze nisu platili - rekao je predsednik.

Dodao je da oni koji imaju po 600-700 miliona evra na računima da su mogli da su hteli da izgrade 10 ovakvih mostova, jer je ovaj na Savi do sad koštao 40 miliona evra.

- Kažu pogodili ste cifru na računu u Švajcarskoj, a promašili ste na Mauricijusu. Ma nemoj?! Mi smo za most do sad dali 40 miliona evra, a oni opljačkali Srbiju za 600, 700 miliona. Da su deset puta do sad dali nešto, imali bismo deset mostova - rekao je predsednik Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 3 godine

Srbija se danas razvija i po svim parametrima gledano, mnogo je bolje u odnosu na period kada su valdali Đilas i Jeremić.

Branko N

pre 3 godine

Vlada: Nadam se da će ti pljačkaši odgovarati i da će se opljačkani novac vratiti državi.

lyle

pre 3 godine

Njih iz opozicije samo zanimaju penthausi, vile, kola, jahte, putovanja, garderova, koga zanima da izgradi nekoliko mostova kad moze da pere pare po mauricijusu.

Glasinac

pre 3 godine

lyle: Njima je bio glavni zadatak da što više napune svoje privatne džepove, a građani su im bili na poslednjem mestu.

Milen

pre 3 godine

Ma uopste se ne treba obazirati na Djilasa i njegove marifetluke...

Nešo N

pre 3 godine

Milen: Kada je u pitanju Đilas, potrebno je da nam on objasni na koji je on to način stekao toliki novac.

GEDŽA

pre 3 godine

E naš Predsedniče. Nikako da shvatiš da se uspeh ne ceni ne samo medju SRBIMA u krugu "dvojke", već ni u vodećim zemljama EU. I tamo je izgleda u primeni ona naša, stara.... "ko štrči, za glavu, ga seci". A ne bi me začudila i pitanja građana iz "kruga dvojke" - zašto je Srbija uvodila policijski čas prošle godine u ovo vreme a to sada ne čini? A odgovor je toliko jednostavan i logičan, da to samo oni iz "kruga dvojke",ne mogu da shvate (što im ne treba zameriti, jer možda nemaju intelektulanog resursa). Pa Srbija prošle godine u ovo vreme, nije imala nikakvo "oružje" protiv kovida 19 (kovid bolnice i ambulante, maske, respiratore, organizaciju, dovoljan broj zdravstvenog osbolja), dok sada imamo kapacitete i za preko 10000 dnevno zaraženih!? Ali, kome to objasniti i da li ti "neki", imaju kapaciteta i volje da shvate logične argumente, zbog,..., možda nekih abnormalnih karakteriskika u svom moralnom karakteru , koje neki a stručni, ponekad nazivaju, "bestijalnost"!???

Crna ovca

pre 3 godine

Gedzo, zakreni nos na stranu da bi video bolje!

Biljana

pre 3 godine

Niko u Srbiji nije ravnodušan na pominjanje stotine hiljada evra razbacanih po svetu a u vlasništvu"kompanija" bivšeg političara i gradonačelnika Đilasa jer sa pravom možemo da se zapitamo na koji način su te pare"zarađene".Pošteno zarađene nisu jer da jesu bilo bi na stotine hiljada građana u Srbiji sa istim takvim računima a nema ih,i drugo za vreme gomilanja tih para u Đilasove džepove i njemu bliskih ljudi građani Srbije su radili za bedne plate ili ostajali bez radnih mesta,nije bilo novih investitora a bilo je i zatvaranja fabrika

Sanja

pre 3 godine

Bitno je da se Srbija iz dana u dan ravnomerno razvija, ulaze se u svaki segment nase drzave, dok opoziciju zanima samo privatni interes i lopovluk!

Gaja Rajić

pre 3 godine

Pokrao narod ladno i ima obraza da izlazi u medije i pljuje po Vučiću. E Đilasu nije ti dosta, šta bi još hteo? Ogolio si ovaj narod do koske i još imaš muda da natovaraš Vučiću na leđa sve i svašta! Priznaj kako si to "pošteno" zaradio tolike pare pa da i mi pošteni narod isto tako pošteno zaradimo i živimo dostojanstveno!

Ana

pre 3 godine

Djilas i njegovi pajtosi toliko novca pokradjenih od naroda, jos sklonili na strane racune iz tog razloga zbog poreza.

srdan

pre 3 godine

Nikom ne odgovara uspešna Srbija u svakom pogledu. A uspešni smo sve više

TM

pre 3 godine

Hvatali su krivinu svi koji su bili deo prosle vlasti. Obogatili se od gradjana i boli ih uspeh Srbije.

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas sada ima prave oko sebe, jer samo danas mogu samo da ga podržavaju lopovi.

Jovana

pre 3 godine

Срамно је , што је у доба највеће приватизације, најмање улагано у изградњу Србије !

Jovana

pre 3 godine

Кроз завесу приватизације опљачкана Србија, избегло се плаћање пореза, али су зато напуњени банковни рачуни!

Stojan

pre 3 godine

Sa svim postovanjem predsedniku ali ne ide da neko ukrade novac pa prijavi da plati taksu. Ne ide to. Kad ukradu onda ukradu.

Marina

pre 3 godine

Zna se kako se odgovara na hejt komentare i prozivke.

Kosa

pre 3 godine

Prdsednik Vucic je dao i odlican i perfektan odgovor hejterima. Bas kakav i zasluzuju..

Pera

pre 3 godine

Gospodo platite prvo porez svojoj zemlji pa onda drzite predavanja.

Sofija

pre 3 godine

Важно је да се сваки део Србије развија

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija