• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2021

11:19

DRITAN PORUČIO SRBIMA U CRNOJ GORI: Ko god negira genocid u Srebrenici, nije mu mesto u vladi!

Politika

DRITAN PORUČIO SRBIMA U CRNOJ GORI: Ko god negira genocid u Srebrenici, nije mu mesto u vladi!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da se u Srebrenici dogodio genocid i poručio da ko to ne razume "nije mu mesto na državnim funkcijama"


"U Srebrenici se dogodio genocid. Vlada Crne Gore poštuje sve međunarodne presude. Oko ove teme nema diskusije. Ko ovo ne razume, nije mu mjesto na državnim funkcijama. Okrenimo se budućnosti, čeka nas mnogo posla", napisao je Abazović na svom tviter profilu.

Foto: Informer



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
radmir44

pre 3 godine

Postovani gospodine Abazovicu, kako Vi uopste znate sta se dogodilo u Srebrenici pa mozete tvrditi da je bio genocid. Vi samo vjerujete nekoj presudi pojedincu u zlocinackom sudu u Hagu, gdje se samo spominje genocid. Ne uzimate u obzir da u Hagu nakad nije stvarno raspravljano o Srebrenici niti je donesena bilo kakva presuda povodom toga. Procitajte sta je u pravu genocid, a onda poslusajte izvjestaj nezavisne medjunarodne komisije koja je zavrsila rad nedavno pa cete znati istinu. Nemojte se bezuslovno svrstavati protiv Srba, pogotovu na osnovu nepotpunih i laznih cinjenica. Ipak Vi zivite zajedno sa Srbima.

Milan63

pre 3 godine

Ni manje poslanika, ni većeg uticaja u Vladi CG. Najbolje bi bilo da se takvima, novim izborima, odredi prava politička težina, pa neka pričaju šta hoće. Ovako, Dritan će da pljuje po Srbima dokle god mu se ti prohte. Ajde više dosta te mantre o Srebrenici! Jesi li, Dritane, ikada pomenuo srpske žrtve i pokolje koje je Orić počinio u Podrinju?

Kubura

pre 3 godine

U Srebrenici nisu ubijani žene, deca, starci, već samo muškarci, tj. vojnici neprijateljske vojske. Srebrenica je pre Blajburg nego Jasenovac.

Dragi

pre 3 godine

Ko je kriv zbog ovakvog ponašanja i Dritana, ali i Krivokapića? Odgovor je jednostavan: Andrija Mandić, Milan Knežević i pokojni metropolit. Oni su ih doveli na vlast. Zašto ga ne "sruše"? Zato što naivno misle da je Dritan bolja opcija za Srbe u CG nego Milo. E tu debelo greše. Gospodo iz DF-a dozovite se pameti. Srušite ovu vladu i idite na nove izbore.

Jovan

pre 3 godine

Mislim čovek je u pravu, sprema se mojtenegro za jevropu.A kada če to biti. Kada na mom pendžetiranom stojku poraste nokat.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija