• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2021

11:11

ĐILASOVI VITAMINI SU EVRI! Palma: JEDINO OPOZICIJA U SRBIJI IMA OPOZICIJU i čekaju evropske pregovarače da ih pomire

Politika

ĐILASOVI VITAMINI SU EVRI! Palma: JEDINO OPOZICIJA U SRBIJI IMA OPOZICIJU i čekaju evropske pregovarače da ih pomire

Podeli vest

Nigde u svetu se nije desilo da opozicija ima opoziciju, a to se sada desilo u Srbiji. Oni ne mogu da se dogovore ni oko čega, pa ni o tome ko će učestvovati u dijalogu o izbornim uslovima. Jedni predlažu da učestvuju svi koji žele da izađu na izbore, a to bi bilo njih 160, jer ima oko 80 partija po dva predstavnika

- Ne mogu da se dogovore ni ko će im biti lider, da li će to predsednik neke stranke ili neka nestranačka ličnost. Oni čekaju da ih Brisel pomiri, ali kad god se taj Brisel umešao mi smo izgubili deo teritorije, a očigledno je da je sada ta teritorija Skupština Srbije i Vlada Srbije, a za te dve teritorije odlučuju građani Srbije, a ne Brisel i ne može se ući u Skupštinu Srbije i lokalne parlamente samo zato što si ti sebe nazvao liderom neke opozicione partije.

- Zna se kako se ulazi u parlament, glasovima građana na izborima“, izjavio je gostujući na TV Hepi, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. „Ovi iz opozicije u Srbiji u poslednje vreme šalju militantne poruke i žele da posvađaju građane Srbije i da se mi vratimo u neko vreme kada se lupalo u šerpe i lonce. Prošlo je vreme takvih podela. Danas Srbija nije ono što je bila pre 12, 15 ili 20 godina. Danas Srbija ima veoma dobre rezultate-  kazao je Marković. 

ĐILASOVI VITAMINI SU EVRI 

- Ja ne razumem Đilasa. Izbegavam da pominjem to ime. Ovi njegovi su sada počeli da traže da prisustvuju sednicama lokalnih parlamenata. I kažu „zatvorene su sednice“. Pa kako da prisustvuješ kada nisi odbornik ? Kako da sediš u lokalnom parlamentu gde sede odbornici ? Kada su u pitanju njegove pare, ja ne ulazim u to da li ima 619, 720 ili 550 miliona evra. On kaže „nisu pare na tim i tim računima“, ali reci da li imaš te pare ili nemaš. Možda si ti te pare pošteno zaradio, zašto kriješ, kažeš imam toliko i toliko. Ovi iz Evropskog parlamenta pitaju „zašto to stalno pominjete“. To su gospodo ogromne pare, a da nismo videli neka humana dela.

- Njihova humana dela su da se plate neki momci da lome znakove po Beogradu kada se prave ulice, da se upada u parlament i da se tuku policajci. Sada napadaju predsednika države Vučića zbog najave podele vitamina penzionerima. A gde su vitamini koje ste vi imali ? Vaši vitamini su u evrima“, rekao je Marković. „Građani Srbije vrlo dobro znaju kakvi su oni koji su bili i kakvi su ovi koji su danas. Velika je razlika između njih. I vi iz opozicije stalno govore „e kada mi dođemo“. Odakle da dođete, iz Čikaga ? Vi ste sve vreme tu i imali ste priliku da pokažete šta znate. Ja vam garantujem da se Jeremić i Đilas nikada neće dogovoriti. Bili su lokalni izbori u više opština i gradova i nisu izašli na izbore. Oni to zamišljaju ovako „spavaju, ujutro se probude i evo mi smo na vlasti" -izjavio je Marković. 

DANAŠNJA VLAST U CRNOJ GORI JE ANTISPSKA I ANTICRNOGORSKA 

- Ova Vlada u Crnoj Gori će ponovo da izazove nemire i ista će da padne u roku od tri meseca. Ova Vlada Crne Gore ne samo da je antisrpska, ona je i anticrnogorska, jer radi u korist štete građana Crne Gore. Gde su vam vakcine u Crnoj Gori ? Vi ste član NATO pakta, pa šta čekate da vam donesu bombe. U Crnoj Gori će situacija iz meseca u mesec biti sve teža, a ja im to ne želim. Ove sezone Crna Gora neće biti destinacija za srpske turiste, zato što je Crna Gora nebezbedna za naše građane - ocenio je predsednik Jedinstvene Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

A šta su tvoji vitamini, da nije možda ugalj sa Lazarevačkih kopova?!

Lazni Bot

pre 3 godine

Kad kugla sladoleda progovori zaseni sve ostale gluposti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija