• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

08.04.2021

13:05

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Kritikuju Vučića zbog vakcinacije u Rudnoj Glavi, jer nemaju argumente! Cilj im je da gurnu Srbiju u novi krug "dosističkog haosa"! /VIDEO/

Politika

VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Kritikuju Vučića zbog vakcinacije u Rudnoj Glavi, jer nemaju argumente! Cilj im je da gurnu Srbiju u novi krug "dosističkog haosa"! /VIDEO/

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević ocenio je da su kritike povodom vakcinacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo nastavak "hejterske kampanje"

 

To nastavak bolesne hejterske kampanje, jednog specijalnog medijsko-političkog rata koji ima za cilj da izazove smutnju i sumnju u Srbiji, da na silu dokaže da su oni koji su najgori najbolji, da ovi koji rade u interesu Srbije su lopovi, a ovi koji su lopovi su valjda najbolji, naveo je Vučićević

- Više nema nikakvog argumenta, ničega konkretnog, to je čista i ogoljena mržnja prema predsedniku države, ali i prema Srbiji koja neće ponovo da izglasa i da vrati na vlast te autore i kreatore te hejterske bolesne kampanje, ljude koji stoje iza tih medija koji to rade - navodi Vučićević.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako je dodao, njihova ideja i cilj je da gurnu Srbiju u novi krug "dosističkog haosa".

- Na početku vakcinacije su tvrdili da vakcina nema. Kada je Vučić nabavio švedski sto vakcina, nastavili sa drugim lažima, a u međuvremenu su se svi vakcinisali. Sada je problem što se Vučić vakcinisao u Rudnoj Glavi - rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, Vučić je time pokazao da mu je stalo do svakog kraja Srbije i nije jasno šta je to problem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marina

pre 3 godine

A kakve ima veze gde se covek vakcinisao? DA li je bitno uopste gde se covek vakcinisao klasicna sizofrenija i nemoc

Nešo N

pre 3 godine

marina: Važno je da se građani u celoj Srbiji vakcinišu.

Teodora

pre 3 godine

Opoziciji sve smeta zato sto i oni sami vide koliko nadod voli i postuje Vucica ,a njih nece ni za sto godina tako.

Simo P

pre 3 godine

Građane više niko ne može da prevari. Oni odlično znaju kome treba da veruju.

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

A jel sme vest o Vesicu sinoc kako slavi pobedu zvezde uz muziku na kovid zurci i o protestima i kampovanju frilensera ispred skupstine.

Bojan

pre 3 godine

Ako je opoziciji jedina primedba vakcinisanje predsednika,onda smo mi na dobrom putu.

Ina

pre 3 godine

Asfaltiranjem zemljanog puta Urovica-Miroc,koji je u blizini Rudne Glave, povezala bi se najkracim putem naselja opstine Negotin sa naseljima opstine Majdanpek i dalje prema centralnoj Srbiji.Taj put bi isao kroz zivopisne obronke Miroc planine gde je retko krocila ljuska noga.

Jovana

pre 3 godine

Досистичког хаоса неће бити, народ то неће дозволити!А, што се вакцина тиче, ту немају шта да замере господину Вучићу!

Nina

pre 3 godine

To im je najvažnije, da smisle neku novu teoriju oko kojoj će raspredati danima. Sad je valjda najvažnije svima zdravlje ljudi

Milica Milicic

pre 3 godine

Opozicija hejtuje sve dobro sto sadašnja vlast ucini, pa tako i to sto se Vucic vakcinisao kako bi potstakao narod da ucini isto.

Saradžogla

pre 3 godine

Бла,бла,бла ... досисти ... жути ... Програм СНС .чији сам ја члан свео се на УА,ЂИЛАС! А моје село београдско нема канализацију.Око мене бројни пензионеру веле да ће Вучићеве ,,витамине'' бацити!Смањио пензије па их још понижава?Вучићевићу,када ти колумна буде имала преко сто (100) комента плаћам ти ручак у нај ресторану.Али да не буду само коментари ПИСАЧА ПОХВАЛА ИЗ СНС?

Vera

pre 3 godine

Da li je uopste bitno gde se covek vakcinisao? Vazno je da se vakcine nabaljaju, gradjani vakcinisu I da svi zajedno ucestvujemo u borbi protiv virusa.

Bojan

pre 3 godine

Od juce jos su guzve i redovi na svim punktovima. Izgleda bilo je potrebno da vidimo da se predsednik vakcinise da bi i ostali sledili primer.

Slavica

pre 3 godine

Ne daj boze vise DOS-a nikada Pu daleko bilo.

Ina

pre 3 godine

Oni koji kritikuju predsednika Vucica ne mogu mu nista. Mogu samo da ga mrze i nista vise.

Jovana

pre 3 godine

Могу да критикују предсдника Вучића, колико хоће, људи који не раде ништа, али не могу да оспоре да је председник обезбедио потребну дозу вакцина, у право време!

Jovana

pre 3 godine

Докони људи , критикују туђи рад, јер сами нису урадили ништа!

Branko

pre 3 godine

Razbija ih Vučić na svakom koraku, plaču kao mala deca.

Milan

pre 3 godine

To zlo od DOS-a nikada više neće kročiti na političku scenu Srbije.

Perica

pre 3 godine

Vucic je pokazao primer svim gradjanima koji su se dvoumili oko vakcinacije.

Branko N

pre 3 godine

Samo zlobnici mogu da kritikuju podelu paketa vitamina penzionerima.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "Porodica"!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - "Porodica"!

Serija 'Porodica' opasnija je po srpske nacionalne interese od svih silnih antisrpskih filmova snimljenih u Hrvatskoj, Bosni i SAD u poslednjih 30 godina. Državnim novcem finansirana, na državnoj televiziji u udarnom terminu emitovana, ta je serija poguban produkt bolesno monstruoznog autošovinizma samozvane drugosrbijanske elite i nesumnjivo će naneti ogromnu štetu svima nama

04.04.2021

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija