• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.04.2021

14:34

ĐUKANOVIĆ FRILENSERIMA: Gospodo, dajte spustite loptu!

Politika

ĐUKANOVIĆ FRILENSERIMA: Gospodo, dajte spustite loptu!

Podeli vest

Gospodo frilenseri, dajte spustite loptu. Prekinite sa omalovažavanjem i vređanjem onih koji bi u najvećoj meri prihvatili vaše zahteve i dogovorili se kako da budu srećni i država i vi, napisao je na Fejsbuku član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović

 

- Zašto nazivate lopovima moje kolege u Parlamentu? Šta su vam oni krivi? Ti mladi ljudi, slučajno znam, zalažu se apsolutno da vam se što više izađe u susret. Neki su, čini mi se i sami bili frilenseri. Lično se zalažem da vam se izađe u susret , jer razumem vašu delatnost. Najpre bi trebalo oporezovati onog ko vam daje honorar, a ne vas. No, kako god, porez mora da se plati i toga ste svesni i vi, a i svako racionalan. Umesto toga vi ste izabrali da nas nazivate lopovima, a očekujete od nas podršku. Evo, uvek to naglašavam, sve što sam "ukrao" želim da poklonim svakom ko mi kaže da sam lopov. Kompletnu svoju imovinu dajem. Verujem da se sa ovim slaže i većina mojih mladih kolega u skupštini koje tako častite tim sramnim epitetima. Inače, znam puno frilensera i znam koliko je teško snaći se za angažman. Uvek sam lično na vašoj strani. Otuda, manite se politizacije protesta i dobijanja podrške upravo od medija i njihovih poslodavaca koji su istinski lopovi. Razgovarajmo do beskonačnosti ako je potrebno, svako neka malo popusti i rešenje će se pronaći.
Svako dobro od Gospoda - poručio je Đukanović.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Najsrecniji bi ste bili da se ovo ispolitizuje da mozete ukljuciti tabloide, ali nejde, problem. Posto ni jedan provladin medij nije objasnio celu istinu narodu zasto se sve ovo desava frilenserime vidi se da ste svesni da ste lopovi i govna koja samo hoce novac ovi mladih ljudi. Da vas ne dovodim u zabludu smatram da je N1 ista vrsta proliva ko i vi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija