• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2021

22:47

SNS: Ðilas ništa ne nudi, sem povratka na mesto zločina!

Politika

SNS: Ðilas ništa ne nudi, sem povratka na mesto zločina!

Podeli vest

Funkcioneri SNS reagovali su danas na plan za Beograd koji je predstavila Stranka slobode i pravde, ocenjujući da Dragan Ðilas ništa novo nije ponudio građanima i da je reč o "povratku na mesto zločina"

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov rekao je da se Ðilas pretvorio u "nesimpatičnu verziju Šeherezade" i da svakoga dana priča novu bajku građanima, u nadi da će tako da izbegne, kako kaže, odgovore na pitanja vezana za 68 miliona dolara na 53 računa u 17 zemalja.

"Ti računi i milioni na njima su rezultat njegove vlasti u Beogradu i Srbiji i to objašnjava zašto sve ono o čemu sada priča i obećava nije uradio kada je bio u prilici", naveo je Jovanov u saopštenju.

On je zaključio da građanima ne trebaju bajke, jer dobro znaju da je njegov pravi plan za "dan posle" da otvori račune u zemljama u kojima ih još nema i da ih napuni njihovim novcem, saopšteno je iz SNS.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić kaže da kada god se Ðilas lati Beograda, "reč je samo o klasičnom povratku na mesto zločina" ukazujući da je Ðilas najveći deo miliona koje je stekao pljačkajući narodne resurse, a zatim ih odneo na tajne račune od Mauricijusa, do Hongkonga, uzeo upravo u vreme kada je bio na vlasti u Beogradu.

Podseća i da je vrtiće naplaćivao duplo, a mesta nije bilo, za više od 20 hiljada mališana, kao i da je porodiljama i penzionerima ostao dužan na milione evra, dok je pola miliona ljudi "njegov kartel" ostavio bez posla.

Orlić navodi i stotine miliona evra datih za jedan most, a kada, kako kaže, Ðilas još pomene „domaće firme", pošten svet više ne oseća ništa drugo sem gađenja i gneva.

On kaže da je Ðilas čitav grad pretvorio u svoju privatnu firmu i da sada to isto ljudima ponovo nudi.

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković ocenio je danas da se dugo najavljivani plan za Beograd Dragana Ðilasa, pretvorio u lošu glumu i "teatralno izjavljivanje ljubavi" gradu koji je, kako kaže, upropastio na svaki mogući način.

"Koliko mu je zapravo stalo do Beograda i koliko mu je sadržajan program govori i činjenica da je ovaj performans trajao svega 15 minuta i da ama baš ništa konkretno nije ponudio građanima, sem uobičajene jeftine demagogije", ukazao je Mirković u saopštenju.

Kako se on ophodio prema trudnicama, porodiljama, korisnicima socijalne pomoći najbolje govori činjenica da su dugovanja prema njima preko 5 milijardi dinara, dok su ta dugovanja danas izmirena, a isplate se vrše bez kašnjenja, ukazao je Mirković.

O vrtićima je izlišno i govoriti, kaže, jer je tada na listi čekanja bilo više od 10.000 dece dok je danas taj broj oko 2.000.

"Sama činjenica da je tada vrtićima bilo obuhvaćeno svega 44.000 dece, a danas oko 77.000 jasno govori koliko je vodio računa i o najmlađima", ističe Mirković i ukazuje da je 15.000 porodica oštetio duplo naplaćujući vrtiće.

Član Glavnog odbora SNS Slavko Gak saopštio je da je Ðilas, sve što danas "prodaje" kao nekakav plan za Beograd, mogao da realizuje dok je bio gradonačelnik, što nije učinio.

''''Nije zato što je bio zauzet naplaćivanjem vrtića roditeljima više nego što je trebalo zbog čega danas vraćamo roditeljima više od tri milijarde dinara na ime tužbi'''', poručio je, pored ostalog, Slavko Gak.

''''Nije Ðilas imao ni roditelje ni decu u fokusu dok se grčevito držao fotelje. Nije ih video od žel?e da se obogati. Da jeste, ne bi gradio nebezbedne škole za 100 dana koje smo morali da popravljamo čim je odveo kamere pred kojima se slikao. Nije Ðilas imao želju da pomogne roditeljima da svako dete ima svoje mesto u vrtiću. Da jeste, ne bi obuhvat dece predškolskim obrazovanjem za vreme njegovog mandata bio 45 odsto'''', dodao je Gak.

Stranka slobode i pravde predstavila je ranije danas svoj plan za Beograd, za kako kažu "dan posle", koji pored ostalog predviđa da svako dete ima mesto u vrtiću koje se neće plaćati, učenici besplatne udžbenike, čistiji vazduh, pomoć penzionerima i porodiljama.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko N

pre 3 godine

Mila: Đilas mora znati da građane više niko ne može da prevari.

Mila

pre 3 godine

Nudi da se još bogati na račun građana Srbije.

Rajko

pre 3 godine

Tamo gde je stao, Đilas bi da produži! E, pa neće moći!

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas je zaista tajkun i najveći kriminalac u Srbiji a novac mora da vrati državi i narodu.

Petar

pre 3 godine

Svaki se krivac vraća na mesto zločina. Patologija čista!

Bole

pre 3 godine

A narod Srbije mu to neće dozvoliti. Dosta je bilo Djilasa i njegove kamarile.

Cile

pre 3 godine

Đilasa zanimaju samo lični intersi i zbog njih se i vratio u politiku.

Glasinac

pre 3 godine

Ma kakav Đilas i kakvi bakrači. Daleko mu bila lepa kuća.

Branko N

pre 3 godine

Đilas što je znao to je i pokazao, a šta je pokazao to smo dobro videli i još bolje osetili.

Nikola

pre 3 godine

Đilas ne može da ponudi ništa sem lažnih obećanja u koja niko ne veruje.

Petar

pre 3 godine

On bi da vlada ponovo, fali mu jos miliona i nekoliko inostranih racuna.

Jana

pre 3 godine

Djilasu narod ne veruje. Za vreme svoje vladavine, ostavili su opustosenu i osiromasenu Srbiju. Zuti su samo ruzna proslost, koja nam se ne sme ponoviti.

Mile

pre 3 godine

Đilas treba na poligraf da dokaže od kud mu toliki milioni. Narod više ne naseda na Đilasove laži svi ga dobro znaju već

Rale

pre 3 godine

Đilas lažima pokušava da ubedi nekoga da je upravu ali niko mu više ne veruje niti će iko više da glasa za njega

Marko

pre 3 godine

Đilas nema nikakav plan i program već samo želju da dođe opet na valst kako bi mogao opet da krade od naroda

Sara

pre 3 godine

Ko još veruje u Djilasove price?! Narod ne može prevariti .

Negosava

pre 3 godine

Baš tako. I kad bi se vratio opet bi sve isto uradio. Tako da daleko mu lepa kuća.

Vesna

pre 3 godine

On bi jos racuna da otvori i osiromasi ovu Srbiju.

za koga je ratovao Vučićev pra

pre 3 godine

Kad god je neka frka, ovi naprdni preletači pljuju jalovog Đikija.

Mile

pre 3 godine

Djilas treba vec jednom da shvati da mu narod vise ne veruje

Tanjica

pre 3 godine

Smesno je sto Djilas posle tolikih lazi i potkradanja gradjana zeli da se bori za pobedu na izborima. On ocigledno misli da je narod lud.

Verica

pre 3 godine

Zaista,DJilas nista novo ne nudi sem povratka na mesto zlocina.

Ceca

pre 3 godine

Srbija se nikada neće vratiti u takvu prošlost, narod ide ka budućnosti sa sigurnim ljudima

highway

pre 3 godine

Đilasu ne bih dozvolio da priđe kasi na trafici a kamo li državnoj. Dovoljno je ojadio narod, a za to tek treba da odgovara.

Jovana

pre 3 godine

Господин Ђилас би упропастио и уништио , све оно што је урађено задњих година , напором председника Вучића и руководства!!!

ena

pre 3 godine

Djilas nikad nista nije ni nudio, samo je uzimao

ena

pre 3 godine

Nista Djilas ne nudi samo trazi jos, hoce jod da otima od gradjana i drzave

Nena

pre 3 godine

Djilas je unistitelj Srbije, kada bi mu jos neko ponudio koje milionce, momentalno bi nas prodao, jer mu je najvazniji novac, a ne narod

tara

pre 3 godine

Ne moze se vlast u Srbiji osvajati kontriranjem Vučiću i izmišljanjem afera a upravo to sve vreme radi Djilas.

Sanja

pre 3 godine

Opozicija je odavno izgubila i svaki promil, šanse da se vrati na vlast.

daca

pre 3 godine

Imali su svoju šansu da se dokažu, i tu šansu su propustili.

Dragan

pre 3 godine

Djilasu nece poci za rukom da se ponovo bogati preko naroda jer mu to necemo dozvoliti.

Toma

pre 3 godine

Đilas se prisetio starih dana pa bi hteo da dopuni racune na Mauricijusu.

Mima

pre 3 godine

Umesto da Djilas pobegne iz Srbije on bez srama zeli da vlada.e pa narod Srbije ga ne zeli!

Olja

pre 3 godine

Djilas nudi samo lazi i prevare umotane u sareni papir.

Ivana

pre 3 godine

Đilas bi opet praznim obećanjima da dođe do fotelje i da nastavi da puni svoje džepove. E, pa, neće moći.

Jovana

pre 3 godine

Господин Ђилас и нема шта да понуди. Оно што је понудио и урадио док је био на власти , није се допало народу!Његова садашња понуда није примамљива и реална!!!

Miaa

pre 3 godine

Niko od gradjana nece dozvoliti da se lopov Djilas vrati na vlast!

Mila

pre 3 godine

Odavno je Djilas trebao da shvati da lopovima nije mesto na politickoj sceni Srbije.

Mici

pre 3 godine

Nece niko dozvoliti Djilasu da se vrati na vlast, dovoljno je on pokrao gradjane.

maki

pre 3 godine

kako ja da shvatim djilasa ozbiljno kada on ima "plan za dan posle", zar to nije ona pilula koju devojke piju kada pukne kondom? dobro sam se nasmejao

zoki

pre 3 godine

ako se ne varam "plan za dan sutra" je nesto sto se odnosi na nepromisljeni polni odnos :D, zar ne? ili sam nesto propustio, da li je ovo slucajno ili namerno? da li to djilas svima nama preti abortusom?

mirko

pre 3 godine

ko ce da glasa za djilasa? kaze da ima plan, plan koliko se razumem treba da u sebi ima deo koji govori od tome kako ce se iznesene zelje sprovesti u delo i ostvariti, ako ne u pitanju su samo prazna obecanja, narod se naslusao tih u proslsti

Uros

pre 3 godine

nemojte tako, nudi djiki, nudi da ponovo zaduzi beograd do iznemoglosti!

sloba

pre 3 godine

djilas je imao priliku da uradi nesto za ovu zemlju, ali on je izabrao da se umesto toga obogati! i zbog toga ce ostati zuta mrlja na stranicama srpske istorije

Mica

pre 3 godine

vidi ga stavi cvike nabacio kez, pa i ja bih na njegovom mestu da imam 68 miliona evra!

Jovana

pre 3 godine

ma kakvi nema od toga nista, pa da budemo prva prestonica u svetu ci je gradonacelnik uhapsen zbog tajnih 68 miliona evra!

Jasko89

pre 3 godine

Djilas se nada da dodje na vlast kako bi pokupio mrvice, a i strpao sve u svoj dzep što je do sada uradjeno i napravljeno. Djabe mu lažna obećanja i predstave.

Aaaa

pre 3 godine

Đilas šta je nudio to je i pokazao, a to smo vrlo dobro osetili i videli. Vuk dlaku menja, ali ćud nikako, tako i Điki, i dalje nudi lažna obećanja u koja niko više ne veruje..

Miloš

pre 3 godine

A šta bi mogao drugo da ponudi. Možda plan za dan posle, ha.

Gaga

pre 3 godine

Drago nam je sto ce biti uskracen za dolazak na mesto zlocina!

lak

pre 3 godine

Đilasa interesuju samo lični intersi i zbog njih se i vratio u politiku.

lak

pre 3 godine

Zemlja Srbija se nikada neće vratiti u takvu prošlost, narod ide ka budućnosti sa sigurnim ljudima

Milan

pre 3 godine

Imao je vremena da se pokaze a nije nista uradilo

Pera Savic

pre 3 godine

Djilas jedino sto nudi je pljacka naroda.

Katarina

pre 3 godine

Čim Đilas nešto nudi, znajte da će debelo da naplati!

Ika

pre 3 godine

Te prazne priče i floskule može Đilas da priča mališanima u vrtiću, a građanima teško jer svi znaju kako se živelo dok je harao Beogradom!

Raška

pre 3 godine

Neka hvala, neka taj plan Đilas zadrži za svoje simpatizere koji od toga planiraju neku korist, a građane da prestane da obmanjuje lepim pričama koje ne piju vodu!

Stole

pre 3 godine

Sta moze da ponudi građanima Đilas covek kome je jedini cilj da dođe na vlast kako bi ponovo pljackao drzavu

Petar

pre 3 godine

Djilas nudi pljacku gradjana,to je politika gradjana

Nebojša Bakarec: Đilas preti da neće biti izbora!
Politika

Nebojša Bakarec: Đilas preti da neće biti izbora!

Dragan Đilas se vratio iz Londona, gde se sastao sa svojim bankarima i mešetarima. Vratio se ljut i nezadovoljan, i u Kragujevcu je održao sednicu predsedništva svoje stranke. Tamo je halucinirao o tome, citiram: „kako je lep uživo a ružan na televiziji“!?! Govorio je Đilas o tome „kako je potreban samo malo slobodniji RTS“. Kako on zamišlja „malo slobodniji RTS“, pokazao je 2019. godine, kada je organizovao nasilni upad u RTS 2019. u nejakom pokušaju državnog udara, kada su on i njegovi lomili i uništavali po RTS-u i pretili novinarima. Đilas je halucinirao na sednici, o tome, citiram: „kako Srbija može da izgleda“

03.04.2021

20:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija