• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2021

17:53

MARINIKA NAPADA SELAKOVIĆA I GAŠIĆA DA BI SE SKRENULA PAŽNJA SA MAURICIJUSA! Mirković: Koliko god lažima pokušavali da sakrinu tu temu, NEĆE USPETI!

Politika

MARINIKA NAPADA SELAKOVIĆA I GAŠIĆA DA BI SE SKRENULA PAŽNJA SA MAURICIJUSA! Mirković: Koliko god lažima pokušavali da sakrinu tu temu, NEĆE USPETI!

Podeli vest

Poslanik SNS Aleksandar Mirković ocenio je da sve učestaliji napadi na funkcionere Vlade i Srpske napredne stranke, među kojima je i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, predstavljaju hajku i pokušaj da se baci senka na aferu Dragana Ðilasa u vezi s računima koje ima u stranim bankama

Mirković je, naime, naveo da su građani saznali da Ðilas u više od 17 zemalja na 53 različita računa ima više od 68 miliona evra.

- Koliko god pokušali da lažima sakriju tu temu neće uspeti. Poslanici će insistirati da saznaju kako je Ðilas taj novac stekao jer građani zaslužuju da to znaju - rekao je Mirković u Skupštini Srbije.

On je dodao da se taj deo opozicije stalno ponaša tako da samo vrte u krug afere, pa, kako kaže, kad dobiju presudu da su lažno optuživali prebace se na drugu temu.

- Sada je na redu kod njih Savamala, samo je drugi čovek meta, a sve je indirektan napad na Aleksandra Vučića - rekao je Mirković komentarišući izjave potpredsenice SSP Marinike Tepić koja je Selakovića povezala sa rušenjem u Savamali.

Mirković je podsetio da je Selaković pozvao Mariniku Tepić da idu zajedno na poligraf da se utvrdi ko govori istinu.

- Ali gle čuda, Tepić je krenula stopama Ðilasa, pa na sve pristaje, ali na poligraf ne pristaje. I sada imate situaciju da Ðilas ili Tepić ili bilo ko iz te stranke može da kaže svakakvu laž i da se sakriju iza toga - eto mi znamo da je tako - ali nećemo na poligraf da to dokažemo - naveo je Mirković.

On je pozvao građane da sami procene koliko je to licemerno, navodeći da onima koji nemaju argumente, pa ni program preostaje samo mržnja i blaćenje ljudi koji su uspešniji i pošteniji od njih.

Mirković je primetio da kroz istog “toplog zeca” prolazi i šef BIA Bratislav Gašić.

- Videćemo ko je sledeći, a nigde naznaka o bilo kakvom dokazu. Sve same neistine - zaključio je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija