• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2021

12:52

VUČE, MOLIM VAS, NEMOJTE VIŠE DA NAM POMAŽETE! Petković: Jeremić se svojski potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedi nezavisnost LAŽNE DRŽAVE KOSOVO!

Politika

VUČE, MOLIM VAS, NEMOJTE VIŠE DA NAM POMAŽETE! Petković: Jeremić se svojski potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedi nezavisnost LAŽNE DRŽAVE KOSOVO!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković napisao je na svom Tviter profilu da je pre osam godina, potpisivanje Briselskog sporazuma, Beograd sprečio progrom srpskog naroda sa KiM, dok se sadašnji lider Narodne stranke Vuk Jeremić pre toga potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedi nezavisnost takozvanog Kosova

 

- Pre 8 godina Beograd je dijalogom i sporazumom sprečio novi pogrom srpskog naroda sa KiM. 
Prethodno se Vuk Jeremić potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedni presudu da je  nezavisnost tzv. Kosova u skladu s međunarodnim pravom. Molim vas, nemojte više da nam pomažete - napisao je Petković na Tviteru kao odgovor na Jeremićevu sramnu prvokaciju o potpisanom Biselskom sporazumu. 

Foto: printscreen Twitter

Petković je uz svoj odgovor postavio i fotografiju šiptarskih novina koje su se 2010. godine Jeremiću  zahvalile, jer im je utvrdio nezavisnost. 

- Vuk Jeremić je hitno zatražio mišljenje Međunarodnog suda pravde o legalnosti kosovske nezavisnosti.  Želja srpskog diplomate bila je ispunjena. Nezavisnost se smatrala u skladu sa svim međunarodnim zakonima - pisale su albanske novine tada.

Srbi ne zaboravljaju i dobro se sećaju poniženja od strane Međunarodnog suda pravde i Albanaca, kao i Vuka Jeremića koji im je u tome pomogao!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 3 godine

Jeremić bi i dušu i čast prodao, samo da bi došao do fotelje.

Dama bez blama

pre 3 godine

Jeremic ne dno dna politicke scene i nije cudo sto ne prelazi cenzus.

Sonja

pre 3 godine

Zeljan covek fotelje pa to ti je. Mada tesko da neko nije upoznat sa njegovim pravim licem.

Japanac

pre 3 godine

Taj covek je unazadio sa ortacima Srbiju. Izneverili su nas sve.

Zaklina

pre 3 godine

Ne zanima me on. Otvorio je prostorije u nasem gradu osmi put za poslednjih par godina i dalje nema predstavnika.

Pera

pre 3 godine

Vrhovni međunarodni sud je savet bezbednosti un a međunarodni sud koi je doneo stav o nezavisnosti kim jeste ispod pravnog nivoa dakle pravno nevažeći stav! Pitanje srbije osmislio je jevrein iz mađarske tito2 soros dao ga je jevrejki iz subotice sonji liht a ona jeremiću i tadiću koi su potčinjeni titu2 a akademik tadić " voleo" je jevreje(mosad) pa je boris nastavak jevrejske titove( i 1 i 2) priče o srbima!

Miladin

pre 3 godine

Vrlo je poražavajuće kad vidite koliko su ljudi spremni da idu daleko zarad novca i lične materijalne dobrobiti.

Čović

pre 3 godine

Jeremic bi i dusu i cast prodao samo da bi doso do fotelju

Jelena

pre 3 godine

Nikada to nismo zaboravili, zna se ko je šta u prošlosti radio

Jovo

pre 3 godine

Jeremić je vrlo nadmen i arogantan. Pokazao se kao loš političar.

Lazar

pre 3 godine

Ne dopada mi se Vuk Jeremić. Ne odaje mi utisak pouzdane i odgovorne osobe.

bosko

pre 3 godine

Odavno je vec vreme za prugasto odelo , u mnogim zemljama bi bio vec pogubljen za izdajstvo.

Hana

pre 3 godine

Jeremić je odavno izgubio kompas i ime političara. Pošto poto želi da bude u centru pažnje, pa makar i glupostima.

Ljilja

pre 3 godine

Jeremić pati od podvojene ličnosti,teški psihijatrijski slučaj. Danas priča jedno,a sutra ode vakciniše se i hvali organizaciju. Tako je i sa Kosovom!

Andjela

pre 3 godine

Zaradi svog interesa i obraz ce prodati Albancima i Medjunarodnom sudu.

Ratko

pre 3 godine

Sama činjenica da su mu se zahvalila albanci sve govori

Mina

pre 3 godine

Vise puta smo se uverili da Vuk Jeremic mrzi Srbiju i nase gradjane pa kao da se trudi da nam sgo vise napakosti.

Sanja

pre 3 godine

Jeremic je toliko uporan, da na sve nacine pokusava da dodje do fotelje i vlasti. Narod to nece dozvoliti, jer mu je dosta takvih licnosti, koji navodno predvode i njih i drzavu, a u stvari, samo misle na svoje interese.

Milica Milicic

pre 3 godine

Kod Jeremica je u pitanju nesposobnost i licni interes iznad interesa drzave.

Vuk

pre 3 godine

Jeremićeva spoljna politika se pokazala kao vrlo loša za našu zemlju.

Ivana

pre 3 godine

Stvarno opozicija bi mogla da smanji malo njihova dejstva protiv SNS-a, jer SNS dospeo do 100 podrške naroda, jer znamo da u njihovoj poslitici nije bilo nikakvih rezultata, danas SNS na vlasti i njihova politika je zaista važna.

Perica Savic

pre 3 godine

Vuk moze pomoci samo ako se ne mesa u pitanje Kosova.

Aca

pre 3 godine

Jeremicka opet nije sramota da se oglasava. Jeremica smo dugo gledali na delu, devalvirao spoljnopoliticki put srbije i veciti problem Kosova je pokusao da resi nazavisnoscu. Srecom smo se na vreme opametili i doveli prave ljude na prava mesta.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija