• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2021

11:19

/VIDEO/ PALMA OTIŠAO U TUŽILAŠTVO! Lider JS zatražio od nadležnih da ispitaju sve optužbe Đilasove Marinike Tepić!

Politika

/VIDEO/ PALMA OTIŠAO U TUŽILAŠTVO! Lider JS zatražio od nadležnih da ispitaju sve optužbe Đilasove Marinike Tepić!

Podeli vest

Lider Jednistvene Srbije Dragan Marković Palma došao je rano jutros u Više javno tužilaštvo u Jagodini i od nadležnih zatražio da po hitnom postupku ispita sve navode optužbi koje je na njegov račun iznela potpredsednica SSP Marinika Tepić

Kako saznajemo Tužilaštvo u Jagodini je nakon toga formiralo predmet povodom navoda da je Dragan Marković Palma podvodio maloletne devojčice.

- Mi imamo informacije samo sa konferencije za štampu, te je tužilaštvo iskoristilo mogućnost i postupilo na osnovu vesti. Takođe, postupamo i jer nam je dostavljena inicijativa Dragana Markovića koji je podneo molbu da se pristupi detaljnom prikupljanju obaveštenja i da se deluje - kaže za "Blic" Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Tužilaštvo prikuplja informacije

Navodi da Tužilaštvo kreće u prikupljanje svih potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka.

- U ovom predmetu ima dosta lica, a trenutno nemamo elemente ni za jedno krivično delo, ni jednog konkretnog izvršioca jer ih ima više kao označenih. Mi treba da utvrdimo da li ima elemenata i za koje krivično delo. U okviru predistrage u policiji će biti saslušani svedoci - navodi on.

Tepić je juče iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Marković je odbacio takve optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da "troši papir za pozive", jer će sam danas otići da kaže da je Tepić izrekla "užasne laži".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 2 godine

Po novom sadu se zna da je marinika do skoro pružala sex usluge za novac. Nije to ništa novo. U "Plavoj frajli" posle večere uz tamburaše mogao si da poručiš mariniku na pola sata.

Petar

pre 2 godine

Srboholik jesi li je i ti porušio ili si samo to čuo ili hoćeš da zagovaraš žurera Palmu? Šteta da tvoja žena, sestra ili majka ako je mlađa ne radi u javnoj upravi kod Palme, pa bi sada morala da zagovara žurera Palmu !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija