• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SNS

21.04.2021

16:22

RASPRODAJA SRPSKIH INTERESA - NIŠTA NOVO ZA MARINIKU! Sandra Božić ima jasnu poruku za Đilasovu radnicu!

Politika

RASPRODAJA SRPSKIH INTERESA - NIŠTA NOVO ZA MARINIKU! Sandra Božić ima jasnu poruku za Đilasovu radnicu!

Podeli vest

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na zvaničnoj stranici SNS obratila se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Rasprodaja državnih interesa Srbije, svuda i na svakom mestu, za Mariniku Tepić nije ništa novo.

Navikli smo da gledamo Mariniku i njenog poslodavca kako redom strance vuku za rukav nudeći svoju zemlju kao monetu za potkusurivanje tražeći zauzvrat da ih neko mimo narodne volje dovede na vlast.

Shvatajući da je izborni debakl njihovog preduzeća neminovan, jer stranku, osakaćeni svojom sujetom, pohlepom i bezidejnošću nikada neće biti u mogućnosti da naprave, pred strancima unapred pravdaju i najavljuju krv na ulicama.

I tu više nisu važni, kao što im nikada nisu ni bili, izborni uslovi i zakoni, važna je samo mučna spoznaja da i pored svih laži koje sipaju svakoga dana, podršku građana Srbije nemaju.

I kako drugačije opet dođi do državnog novca i napraviti još desetine računa napunjenih milionima širom sveta nego obećavajući da će po receptu koji im je jedino i poznat-nasiljem doći na vlast.

Nudeći Srbiju kao plen onome ko da više, Đilas i Marinika uspevaju gotovo svakodnevno da ogole svoje lične interese oličene u opštoj i beskrupuloznoj nebrizi za građane Srbije. Jasno stavljajući na znanje da jedini plan koji imaju za kako kažu dan posle je vraćanje Srbije u ponor i beznađe u kojoj je opljačkana i opustošena bila u godinama u kojima su oni bili vlasnici života i smrti.

Srbija je danas zemlja koja sigurnim putem gazi prema napretku i ekonomskom prosperitetu. Zemlja u kojoj više nema mesta za kriminalce i lopove, političke parazite, preprodavce TV sekundi i njihove saradnike narkodilere. 

Nezavisna i suverena Srbija danas beskompromisno i ponosno zastupajući isključivo i samo interese svojih građana, predstavlja primer zdravog i mudrog vođenja države i u ekonomiji, spoljnoj politici, ali i zdravstvu i borbi protiv pandemije i regionalnoj saradnji i dobrosusedstvu.

Svakodnevni napadi na Aleksandra Vučića iz tajkunske kuhinje ne mogu sakriti rezultate koje Srbija mudro vođena niže u svim sferama političkog i društvenog života, i kojima čitav svet aplaudira.

Ali ni da učini da narod zaboravi kako su ga Đilasi, Marinike i slični lagali, krali i uništavali budućnost njihove dece.

Mogu se obući i začešljati drugačije, ogrnuti demokratijom koju suštinski bez skrupula svakodnevno zloupotrebljavaju, ali na čelu i Đilasa i Marinike velikim slovima piše Mauricijus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miljana

pre 3 godine

Marinika ne bi trebalo da živi u Srbiji jer očigledno ne voli svoju državu.

Isidora

pre 3 godine

Dobro je da postoje i oni koji mogu tako lako Mariniku da spuste na zemlju. Dosadila je više sa iznošenjem svakakvih laži i gluposti u javnost.

Ivana

pre 3 godine

Sada kada je Đilas otišao u inostranstvo nema koga više da bani. Ne treba više Draganu Đilasu davati na značaju.

Nina

pre 3 godine

Nismo mi zaboravili šta su radili dok su mogli, prošlost se ne zaboravlja jer njene posledice drugi godinama ispravljaju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija