• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

15:14

SRBIJA JE REŠENA DA JOŠ JAČE RADI NA REFORMAMA! Predsednik Vučić ugostio ambasadore zemalja EU!

Politika

SRBIJA JE REŠENA DA JOŠ JAČE RADI NA REFORMAMA! Predsednik Vučić ugostio ambasadore zemalja EU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je ambasadore zemalja Evropske Unije i šefa delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija. Predsednik je posle sastanka poručio da je Srbija čvrsto rešena da intenzivira rad na neophodnim reformama

- Imao sam čast da na radnom ručku ugostim ambasadore zemalja EU i šefa delegacije EU u Srbiji, ambasadora Sema Fabricija. U razgovorima o evropskom putu Srbije i onome što bi trebalo da ispunimo tokom tog procesa, iskazali smo čvrstu volju i spremnost da intenziviramo rad na neophodnim reformama, budući da je članstvo u EU najvažniji spoljnopolitički prioritet naše zemlje. Srbija je prihvatila novu metodologiju EU u pristupnim pregovorima pre svega zato što nastoji da ubrza dinamiku tog procesa. Tokom razgovora, još jednom sam izrazio zahvalnost EU i državama članicama na finansijskoj pomoći, posebno tokom pandemije virusa korona. Uveren sam da zajedničkim snagama, uz solidarnost i međusobno razumevanje, možemo da savladamo sve izazove i da nastavimo da gradimo dobru budućnost za sve naše građane - napisao je Vučić na Instagram stranici buducnostsrbijeav.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pametnjakovic

pre 2 godine

Vi Srbi ako imate pameti necete uci u EU dok se ne podigne prosecna plata na bar 1000 eura. Onda se nece isplatiti ici u EU na rad. A ako imate malo vise pameti nece nikad uci u EU.

Maja

pre 2 godine

Odavno smo mi krenuli putem reformi,rezultati su vrlo vidljivi.

Slavko

pre 2 godine

Srbija ima punu podrsku EU. Na dobrom smo putu.

petra

pre 2 godine

Mislim da vecina drzava EU ali i drzave van EU polako vide da Srbija nije za rat vec za kompromisno resenje KiM.Vec ce se polako to i javno oglasavati pa ce druga strana koja dosad nijednu tacku iz svih dosadasnjih sporazuma nije ispunila morati da poklekne ovaj put.

Ina

pre 2 godine

Srbija jaca rad na reformama radi brzeg ulaska u clanstvo EU.

Ivana

pre 2 godine

Srbija je prihvatila novu metodologiju EU u pristupnim pregovorima pre svega zato što nastoji da ubrza dinamiku tog procesa.

Ivana

pre 2 godine

Uverena sam da zajedničkim snagama, uz solidarnost i međusobno razumevanje, možemo da savladamo sve izazove i da nastavimo da gradimo dobru budućnost za sve naše građane.

Nina

pre 2 godine

Pomoć EU je svakako dobrodošla, a mi ćemo znati pametno da je iskoristimo.

Sofija

pre 2 godine

Србија се заиста се труди око реформи да уђе у ЕУ

Prvoborac

pre 2 godine

Srbija podržava reforme,ali bitna je i njihova strategijska vrednost po nas!

Ivana

pre 2 godine

Srbija je zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što gradite sve da ekonomski osnažite našu državu.

Luka

pre 2 godine

Srbija poslednjih par godina se bori i uspešna je u tome da ide ka boljoj i stabilnijoj budućnosti.

Sanja

pre 2 godine

EU nam pruza ogromnu podrsku u realizaciji vaznih projekata i programa u cilju razvoja evrointegracije. Posebno smo uspesnu saradnju postigli tokom pandemije!

Filip

pre 2 godine

U vise grana privrede se ulaze istovremeno sto doprinosi razvoju svih delova zemlje. Reforme su primetne i Srbija kao drzava ne misli da stane ima cilj.

Jeca

pre 2 godine

Šta god da bude, Srbija je pokazala da može da se izbori za svoju budućnost

Ana

pre 2 godine

Za dobrobit Srbije saradjujemo sa EU, hvala im na bespovratna sredstva.

Maja

pre 2 godine

Srbija ide vrlo brzo uzlaznom putanjom. Raste, razvija se, menja se. Spremna je da se približi vrednostima Evropske unije. Put do ulaska u EU, nije ni malo lak, ali nasa zemlja je na dobrom putu.

Ceca

pre 2 godine

Naše gostoprimstvo je poznato u svetu. Srbija je krenula na dobrom putu da postane glavni pokretač ekonomskog razvoja u ovom delu Evrope.

Ana

pre 2 godine

Reforma u drzavi se bas vidi. Poboljsanje je vidljivo.

Dejan

pre 2 godine

Reforme su itekako primetne i Srbija kao država ne misli da stane ima jasan stav i cilj. Srbija je prihvatila novu metodologiju EU u pristupnim pregovorima pre svega zato što nastoji da ubrza dinamiku tog procesa.

Dejana

pre 2 godine

Reforme javnih preduzeca istovremeno sa digitalizacijom smanjuju potrebu za dokumentima vec sve ide elektronskim putem. Usteda je velika i gradjani brze zavrse posao.

Riza

pre 2 godine

Reforme u prethodnom periodu daju rezultate. Razgovore koje vodi Vucic sa predstavnicima EU, daju rezultate. Tako da smo sve blizi ulasku u EU, a ulaskom u EU , gradjani Srbije ce imati jos bolje uslove za zivot.

Slavenka

pre 2 godine

Pa lepo. Bryo cemo stici ovoim tempom do EU.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija