• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2021

11:00

MARINIKIN LAŽNI SVEDOK IMA KRIMINALNI DOSIJE?! Jedinstvena Srbija: Tepić želela da sakrije da se radi o funkcioneru Đilasove stranke KOJI JE HAPŠEN I OSUĐIVAN!

Politika

MARINIKIN LAŽNI SVEDOK IMA KRIMINALNI DOSIJE?! Jedinstvena Srbija: Tepić želela da sakrije da se radi o funkcioneru Đilasove stranke KOJI JE HAPŠEN I OSUĐIVAN!

Podeli vest

Iz stranke Jedinstvene Srbije, na čijem se čelu nalazi Dragan Marković Palma, stiglo je saopštenje za javnost koje vam u celosti prenosimo

- Prethodnih dana smo mislili da je identitet lažnog svedoka skrivan, u videu sa lažnim svedočenjem, jer je Marinika Tepić želela da sakrije da se radi u stvari o visokom funcioneru Đilasove i Marinikine stranke - stoji u saopštenju Jedinstvene Srbije.

Međutim danas smo saznali pravi razlog zamagljivanja njegovog lica i skremblovanog glasa.

Naime taj lažni svedok Dragana Đilasa i Marinike Tepić, Branislav Radosavljević osim što je funkcioner njihove stranke ima i podeblji kriminalni dosije.

Lažni svedok Branislav Radosavljević je 2008. i 2009. godine čak 6 puta hapšen za krivična dela po članu 213 Krivičnog zakona Srbije kao i po članu 203. i 221 istog zakona.

Branislav Radosavljević je uslovno osuđen u Prvom osnovnom sudu u Beogradu 2015. godine.
Inače rođen je u Beogradu 01.07.1980. godine gde je živeo do 2010. godine a onda je počeo da se krije , prvo u Jagodini, pa u Subotici, pa opet u Jagodini da bi na kraju našao zaštitu prvo kod Vuka Jeremića a potom kod Dragana Đilasa u Beogradu.

Sada su jasne i reči Marinike Tepić koja je izjavila da nije bitno da li je svedok član stranke ili kriminalac. E pa bitno je gospođo Tepić, jer građani Srbije imaju pravo da procene kredibilitet vašeg lažnog svedoka. I važno je da građani Srbije saznaju sa kim se vi gospođo Tepić grlite na fotografijama, družite sa takvim osobama i  koga vaš šef Dragan Đilas sa ponosom pokazuje na konferenciji za štampu povodom godišnjice stranke. 

- Ko je visoki funkcioner, lažni svedok i čovek sa kriminalnim dosijeom možete videti u prilogu na slikama - zaključuju u saopštenju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cccc

pre 2 godine

Ovakvi sposobni su nam potrebni da spasimo državu. Vidjeli lopovi da država ima dosta para pa htjeli da se mao opare lopine.

Sofija

pre 2 godine

Овај случај мора да добије судски епилог ко год био крив

kosovojesrpsko

pre 2 godine

Buduci da su izjave Marinke Tepic o zenama Jagodine nanele nepopravljivu stetu nasim bakama, majkama, cerkama, tetkama, ujnama, strinama, snajkama, devojkama, suprugama, ja predlazem da svih 393 zena koje su podnele tuzbu u nastavku traze i obestecenje od stranke ciji je clan Marinka Tepic. Za kaljanje ugleda, omalovazavanje, opankivanje, lazi koje su nanele nepopravljivu stetu na medjusobne odnose u porodicama, moraju traziti svaka pojedinacno 100 000 evra obestecenja jer im je trajno narusen ugled, poslovni imidz i trajno naneta dusevna bol. Ljudi, ne shvatajte olako takve prozivke, da vam neko zenu, cerku, majku itd.... nazove prevedeno na srpski prostitutkom koja svoje telo prodaje za dobao radno mesto, to treba isterati sve na videlo i traziti sudskim putem od stranke u cije ime Marinka blati ugled zena, po 100 000 evra obestecenja za dozivotnu sramotu i dusevnu bol. Te price nisu nimalo naivne, te zene ce svaki dan dozivljavati da ih neko pita, kome su legle u krevet kad su dobile posao, muzevi ce da preispituju dali su im zene neverne a ulica ce ih uvek gledati podozrivo bez obzira da li je to istina ili laz. Dokle je dosla politicka ne-kultura govora, mrznja, primitivizam da danas u Sbiji zene razapinju na stub srama u vreme casnog posta. Pa ja bi vas Marinka gonio i do medjunarodnog suda pravde da moju zenu tako omalovazite i uvredite. Da li ste vi svesni sta ste ucinili?

Pera Savic

pre 2 godine

Naravno da ima kriminalni dosije nismo nista drugo ni ocekivali.

Milica

pre 2 godine

Nisam ni mislila da je čist čim je sa Marinikom

Ivana

pre 2 godine

Marinka Tepić mora da odgovara za svoje postupke. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite zanašu državu. Srbija se cela razvija i gradi.

bosko

pre 2 godine

Pravi im je svedok ,nije on prvi ,bilo ih je jos sa kriminalnom prosloscu , pa takav joj je i sef.

Svetlana

pre 2 godine

Boze,ima li karaja njihovim namestaljkama i lazima?!

ivan

pre 2 godine

Sta ste drugo i ocekivali od ove takozvane gospodje...

Ana

pre 2 godine

Našta su sve ljudi spremni zarad lične koristi. Jezive i gnusne optužbe su izrecene od strane Marinike. Ovu aferu treba isterati do kraja uz pomoc nadležnih institucija pa kom opanci, kom obojci videce se.

Jovana

pre 2 godine

Нема већег греха оптужити неког, да је урадио нешто, за шта није крив! Истина увек исплива на површину!

SLUČAJ PALMA PREBAČEN U KRALJEVO!
Politika

SLUČAJ PALMA PREBAČEN U KRALJEVO!

Apelaciono javno tužilaštvo u Kragujevcu odlučilo je danas da za postupanje u predmetu povodom navoda Marinike Tepić protiv Dragana Markovća Palme ovlasti Više javno tužilaštvo u Kraljevu

23.04.2021

14:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija