• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2021

20:09

KO JE IZ VRHA SISTEMA BANDI VELJE NEVOLJE DAVAO PODRŠKU? Đuka postavio pravo pitanje u vezi sa najnovijim informacijama o klanu Belivuka!

Politika

KO JE IZ VRHA SISTEMA BANDI VELJE NEVOLJE DAVAO PODRŠKU? Đuka postavio pravo pitanje u vezi sa najnovijim informacijama o klanu Belivuka!

Podeli vest

Visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović oglasio se povodom najnovijih saznanja nakon pretresa vikendice Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja u Ritopeku

- Priznajem, šokiran sam snimcima zaplenjenog naoružanja u kući koju su koristili članovi grupe Veljka Belivuka. Na snimcima se mogu videti snajperi, automatske puške, trombloni, usmeravajući ekspoloziv, raspraskavajuće mine... Uz obilje pištolja, metaka, prigušivača, to je zaista jedan ozbiljan arsenal kojim ni daleko ozbiljnije vojne i policijske formacije nisu naoružane.

Postavlja se pitanje - šta će toj grupi takvo naoružanje? Šta su sve mogli da učine sa tim arsenalom? Nemam nikakvu dilemu da tako nešto nisu mogli da nabavljaju, a da nisu unutar sistema imali ozbiljnu logistiku. Da ne govorim o tome da je u sistemu bezbednosti očito onaj ko je bio zadužen da sprečava ovakve pojave žmurio svesno na oba oka.

E, sad, zašto je neko ovoj bandi davao takvu vrstu podrške i da li su oni bili ozbiljna paravojna formacija koja je trebalo da bude iskorišćena u svrhu nekakvog nasilnog političkog prevrata, nadam se da će istraga to utvrditi. 

O pronađenim tajnim sobama, prolazima, pa i mašini za mlevenje mesa i kostiju izlišno je pisati - zaključuje Đukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 3 godine

Onaj ko štiti Nebojšu Stefanovića i Dijanu Hrkalović, takođe mora da odgovara. Sramota je i uvreda za zdrav razum, to što Nebojša Stefanović nije smenjen ili barem nateran da podnese ostavku. Ljudi moji, u Japanu ministar saobraćaja podnosi ostavku, ako vozovo kasne. A u Srbiji ministar policije biva nagrađen novim ministarskim mandatom...SRAMOTA.

Mica Haubica

pre 3 godine

ako min. Stefanović ne popije aps, ovo je banana država, džabe Vučku putevi, pruge, bolnice, BDP . . .

alekmaric93

pre 3 godine

Pa Djuka je u pravu, pricao je on i ranije o ovome

Saradžogla

pre 3 godine

Машиновође су преко свог представника а члана СНС писменим путем обратили се Ђукановићу ради сарадње и да сви посланици СНС у Скупштини буду упознати са њиховим тешкоћама .НИКАДА ИМ НИЈЕ ОДГОВОРИО?О тим храбрим људима власт се никада није бринула!Баш никада!Трпе иживљавања полуписмених руководиоца.Со на рану па опет давај још соли? За њихов живот и проблеме незаинтересован је Председник Вучић као и Премијерка Ана? .... СРБИЈА НЕМА СПОСОБНЕ МАШИНОВОЂЕ ЗА ,,БРЗЕ ПРУГЕ''! Нема фрке јер ће доћи кинези?Плата?ДЕСЕТ ПУТА ВЕЋА ОД ПЛАТЕ НАШИХ МАШИНОВОЂА.Колика им је плата?Срамота ме је да напишем!

Jumik

pre 3 godine

O velji nevolji se pricalo jos pre vise od godinu po Beogradu medju ljudima i o njegovim zverstvima sa odsecenom glavom ali je pitanje kome je tada takav bio potreban a sada smo se zamerili da se razdruze. Dublja je prica od plitko izbestacke. Svi u svojim foteljama koji su ih stitili samo su izvrdio i policija krivi kojima su ruke vezane dok ne fobiji dozvolu da radeoo tom problemu . I vidi se po odobrenju vrlo brzo se ima mnostvo doksza sto je moglo i pre godinu da ih neko iz potreba nije stitio

uzicanin

pre 3 godine

A Djuka, a ne tako davno pojedini članovi klana su baklje palili sa Tobom? Ili si zaboravio. Ako znaš nešto javno reci, a ne ko "kiša oko Kragujevac"

DA SE NAJEŽIŠ! MUP OBJAVIO SNIMAK! Evo šta je sve pronađeno u kući strave Velje Nevolje! KAO DA JE NAORUŽAVAO VOJSKU! /VIDEO/
Hronika

DA SE NAJEŽIŠ! MUP OBJAVIO SNIMAK! Evo šta je sve pronađeno u kući strave Velje Nevolje! KAO DA JE NAORUŽAVAO VOJSKU! /VIDEO/

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal ne prekidaju sa radom na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici klana Belivuk - Miljković. U sklopu naše istrage, nakon razgovora sa značajnim brojem pripadnika ovog klana, došli smo do informacija koje su nas odvele do tajne sobe koja se nalazi u kući u Ritopeku“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je obišao prostorije Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo novozaplenjeno oružje i eksploziv u kući u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk - Miljković

24.04.2021

16:30

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija