• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2021

18:20

OVO JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JEREMIĆ, ĐILAS I OSTACI ŽUTE LOPOVSKE KAMARILE DANAS NISU U ZATVORU! Jovanov objasnio kako stoje stvari!

Politika

OVO JE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JEREMIĆ, ĐILAS I OSTACI ŽUTE LOPOVSKE KAMARILE DANAS NISU U ZATVORU! Jovanov objasnio kako stoje stvari!

Podeli vest

Jedini razlog zašto Vuk Jeremić, Dragan Đilas i ostaci žute lopovske kamarile danas nisu u zatvoru je taj što su postavljali svoje tužioce i sudije, sa zadatkom da ih štite od odgovornosti za ono što su radili dok su bili na vlasti, rekao je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS

- Koliko su njihov bezobrazluk i ludilo daleko otišli, najbolje pokazuje to što Vuk Jeremić preti građanima Srbije nekim novim 6. oktobrom, revanšizmom i slično!
 

On, čija je familija vedrila i oblačila Jugopetrolom tokom čitave Miloševićeve vladavine i koji je zahvaljujući tome svom nesposobnom sinu finansirao švrćkanje po svetu, dok je Srbija istovremeno bila pod sankcijama, bombardovana, a narod jedva krpio kraj sa krajem. Da ima išta od obraza i pameti, Jeremić bi se pokrio ušima po glavi i ćutao, umesto što javno demonstrira nedostatak obraza, pameti i ludilo koje se svakim danom pogoršava.

Narod Srbije zna da od Đilasa, Jeremića i ostalih iz žute kamarile nije bilo i neće biti većih lopuža. Zato džaba pretnje i laži. Nikoga u Srbiji neće ni uplašiti, ni prevariti da im ponovo da šansu da otimaju, pljačkaju i uništavaju Srbiju - zaključuje Jovanov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Žunjić

pre 2 godine

Kontrola sudstva i tužilaštva je prioritet ! Kad to partija postigne, postaćemo de facto totalitarna država. Neće koristiti primitivne metode kao nacistička Nemačka, ili SSSR, već napredne metode totalitarne kontrole.

goran_jug

pre 2 godine

Demokrate "lepljivih prstiju" najviše treba da se plaše naroda. Od naroda su oteli, narod će im presuditi.

nedeljko

pre 2 godine

Da ga je sram! Nek se stidi! Tako se ne ponasa i ne prica jedna ugledni politicar kao sto je Vuk i kako posle ocekuje da dobije poverenje naroda.

s_donetov

pre 2 godine

I ti tuzioci i sudije ce jednom morati da odu, a onda ce lepo svi zajedno u Padinjak da uzivaju vadeci krompir.

Mima

pre 2 godine

Oni su svoju karijeru kod gradjana Srbije. Nikada im necemo dozvoliti da nas opet kradu!

Neda

pre 2 godine

Jeremica,Djilasa i njihovu ekipu ce narod proglasiti za persona non grata.

Miki

pre 2 godine

Vuče očigledno ne znaš, kad zakuka kuka i motika.

Ivana

pre 2 godine

Milenko Jovanov je u pravu za svaku reč koju je izgovorio protiv Aleksandra Vučića. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče čto činite sve da građani Srbije žive bolje.

dusan183

pre 2 godine

Da je ovo pravna država sudije bi bile smenjene a oni odavno u zatvoru ovako narod plaća sve njihove dugove i sve što su opljačkali.

Sofija

pre 2 godine

Svi oni zaboravljaju da i narod pamti njihovu vladavinu i da apsolutno ništa nisu dobro učinili za svoj narod!

Lena

pre 2 godine

Podhitno reorganizacija u sudstvu i tuzilastvu pa ni po babu ni po stricevima.

Prvoborac

pre 2 godine

Nisu u zatvoru,jer to neko tako hoće.Da je pravde odavno bi oni nosili bukagije!

MoreuzGibraltar

pre 2 godine

Jedini razlog zašto Vučić, Nikolić, Šešelj, Dačić, Palma i ostala crveno-crna kamarila, koja je uništila živote generacijama ljudi, a uništava ih i dalje, nije u zatvoru, jeste taj što se 5. oktobra našao Neko mnogo pametan ko nije dozvolio lustraciju i otvaranje dosijea Službe. Ali ta greška će vrlo brzo biti ispravljena, kada najzad dođe Dan Koji Nikada Nije Došao. :-)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija