• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2021

09:42

Đilasovska televizija čvrsto promoviše optužbe iz Prištine! Na N1 je najvažnije šta kažu Vjosa Osmani i Aljbin Kurti, a oni kažu: Za sve je kriva Srbija!

Politika

Đilasovska televizija čvrsto promoviše optužbe iz Prištine! Na N1 je najvažnije šta kažu Vjosa Osmani i Aljbin Kurti, a oni kažu: Za sve je kriva Srbija!

Podeli vest

Da đilasovske televizije rade protiv dobrobiti Srbije odavno smo svi znali, ali da javno promovišu optužbe iz Prištine protiv naše zemlje i našeg naroda je nečuveno, sramno i ponižavajuće!

 

Na đilasovskoj televiziji izgleda da je bitno samo šta kažu neprijatelji Srbije -  Osmani i Kurti.

Tako je televitija N1 prenela izjavu takozvane kosovske predsednice Vjose Osmani u kojoj ona optužuje našu zemlju: Svi non-pejperi potiču iz Srbije! 

Još jedno licemerje opozicije na čelu sa Draganom Đilasom.

Foto: printscreen

Podsetimo, prištinska Koha navela je da je primila nezvanični dokument, koji su navodno pripremile Nemačka i Francuska i koji predstavlja zajedničku inicijativu o nastavku dijaloga, koji bi trebalo da rezultira konačnim sporazumom. Nemački i francuski ambasadori u Prištini su demantovali navode Kohe.

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je da je ideja svih non-pejpera da destabilizuju region, a da im je izvor u Srbiji.

"Svi oni non-pejperi’ koji imaju destabilizujuće ideje za naš region imaju samo jedan izvor: Srbiju. Pažljivo čitanje ovih non-pejpera i predstavljenih ideja (kao što su promena granica, stvaranje autonomnih režima ili trećih sila) jasno pokazuje ko je pravio nacrt ovih dokumenata", napisala je Osmani na Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 2 godine

Đilas je izdajica svog naroda, tako da me ništa više od njega ne iznenađuje.

Nikola

pre 2 godine

Oni koji kritikuju Srbiju i koji su ljubomorni na razvoj nase zemlje uvek ce prolaziti kod Djilasa i njegovih tajkunskih medija

Stojanka

pre 2 godine

Od Đilasa se ne može ništa drugo ni očekivati kad očigledno ne voli svoju državu.

Sava

pre 2 godine

Šta očekivati od njega kad je izdao i pokrao narod.Naravno da mu smeta ova vlast koja sve malverzacije obelodanjuje.

Nina

pre 2 godine

I vrapci na grani znaju da Đilas i njegova ekipa rade protiv interesa države Srbije.

Ana

pre 2 godine

Pojedine treba biti sramota na koje sve načine pokušavaju da maskiraju svoje lice...To što zavide Srbiji na postignućima i što bi pojeli sami sebe zbog svojih grešaka niko im nije kriv.

Natalija

pre 2 godine

Tako dokazuju koliko im je stalo do Srbije!

Mina

pre 2 godine

Samo im je bitno punjenje džepova, država i narod ih ne interesuju!

Maja

pre 2 godine

Djilasa ne treba ni pominiati vise,svi znamo konie on.

Stojke

pre 2 godine

Sramno je da opšte N1 ima dozvolu za emitovanje takvih emisija. Gde je REM

Nikola

pre 2 godine

Što se tiče N1 ništa me ne čudi, oni direktno podrivaju državu.

tale

pre 2 godine

onako kako Đilas radi, tako će i proći na izborima

Sonja

pre 2 godine

Лепо је мене мама давно научила није битно шта ти се прича већ и ко ти прича.

Mane

pre 2 godine

Kakav gazda takva i televizija. Lopovi i prodane duše.

Tara

pre 2 godine

Pa neka se pokupi svi i neka idu da zive van Srbije, posto je ocigledno da ne vole zemlju u kojoj zive.

kole

pre 2 godine

Djilasova politika se svodi na to da mrzi Vučića, pa njegovi mediji neretko pljuju po svojoj državi jer Vučić radi za gradjane.

Jela

pre 2 godine

Pa nista cudno od njega, uvek je radio protiv svog naroda...

MILE

pre 2 godine

Ljudi,to je toliko očigledno a sa Djilasove strane providno da blati i što više ponizi ne samo predsednika Vučića već i svoj narod ako ga uopšte može nazvati svojim.Našao je nove mentore koji će finansirati njega i njegovu fuj televiziju a njegovu rodnu zemlju će pljuvati na svaki način i bilo ko mu plati na sve pristaje.

Stanko

pre 2 godine

Sami smo sebi trn u oku, zarad fotelje bi dusu djavolu prodao.

Srle

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od ljudi koji veruju samo u konvertibilne valute, a ne ljude, o sopstvenom narodu neću ni da govorim, jer da su verovali svom narodu, ne bi im u ludilu palo na pamet da ga pljačkaju... Sve je to sramno!!!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas je zaista preterao što se tiče mnogih stvari neka vrati novac koji je uzeo a onda da Srbija njega za plasiranje lažnih vesti.

Dana

pre 2 godine

Kako god I da je najgore,kritikujes svoju zemlju Djiki.Novac koji Imas je od tvog naroda.Sram te bilo!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija