• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.05.2021

20:36

PALMA: Đilase, zar i na Vaskrs lažeš?

Politika

PALMA: Đilase, zar i na Vaskrs lažeš?

Podeli vest

Povodom današnje lažne vesti koja se pojavila u pojedinim medijima da su na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini obijena vrata, medijima se obratio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

"Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, objavila je na svom tviter nalogu lažnu vest da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini. Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Čak je pozvala i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da „ traži privođenje i spreči zastrašivanje ljudi“.

Foto: Printscreen Tvitter

Policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja . Zvanično smo zatražili i dobili zapisnik PU u Jagodini.

U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji.

Sve je laž!

Đilase, zar i na Vaskrs lažeš!

- Đilase, to da si okružen kriminalcima, da si siledžija, da tukao si tasta i ženu a nisi odgovarao jer je neko zataškao, ja sam za to pokazao zvanične dokaze. Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare. Za sve vaše laži bićete tuženi. Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh - izjavio je Dragan Marković Palma

A evo i saopštenja Policijske uprave u Jagodini:
 

Foto: Printscreen Tvitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Hobite, prvih 5 godina robije bićeš sa Palmom u ćeliji, to ti je završeno. Posle ćemo da vidimo.

Vera

pre 2 godine

Gde su ocevi ,braca ,dedovi ,ujaci ,stricevi tih devojcica zar se boje tog zadriglog??????????????????????

Beba

pre 2 godine

Ne dozvoliti Palmi da se svakodnevno pojavljuje u javnim glasilima da utice na svedoke i da im svima preti.

Goran

pre 2 godine

Dragi novinari sa Informera, narod vam sve manje veruje, cak i istinu da napisete.

Perica

pre 2 godine

Gospodine Markoviću ganjajte ih dok ne zaglave zatvor oni su opasni za društvo u celini, prvo zato što su prevejani lopovi a kao drugo jer su siledžije a njima nije mesto na slobodi!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija