• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

14:24

HIT REAKCIJA NOVINARKE N1 - BORIS TADIĆ ZANEMEO! To godinama slušamo od vas!

Politika

HIT REAKCIJA NOVINARKE N1 - BORIS TADIĆ ZANEMEO! To godinama slušamo od vas!

Podeli vest

Boris Tadić tvrdi kako Vučić više nema kredita za podršku kod zapadnih partnera jer nikako da prizna nezavisno Kosovo a odgovor voditeljke N1 bukvalno oslikava mišljenje svakoga od nas

Pogledajte kako je bivši predsednik ostao bez teksta kada se suočio sa surovom realnošću.

Foto: društvene mreže

Tviter profil Detektor laži je objavio deo gostovanja Tadića na N1, zbog koga će se nasmejati čitava Srbija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 2 godine

Lepo čovek i kaže kad on prizna Kosovo imaće neograničeno kredita kod zapada

Bane

pre 2 godine

tADIĆU, TI SI OSVEDOČENI IZDAJNIK, I NE ZNAM KAKO SMEŠ DA SE JAVNO POJAVLJUJEŠ. IMAŠ LI IMALO SRAMA. iZVINI SE ŠIPTARIMA ŠTO IM NIKAD NEĆE BITI PRIZNATO kOSOVO I METOHIJA KAO LAŽNA DRŽAVA

Rale

pre 2 godine

Boris Tadic,izdajica , najveci izdajica Srba.Treba mu ograniciti kretanje.Zalosno ,i on to ni nekrije.Propast ziva od coveka.

Noksi

pre 2 godine

Kupi kartu za mars. Pre ces tamo nego na vlast. Euleks ti nismo zaboravili i necemo. Mozes kukati kod toga kukana ali si potrosena roba. Begaj ne glupiraj se.

miroslav

pre 2 godine

Boze, ko je nama bio predednik, jadno, bedno i nistavno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija