• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

07.05.2021

16:46

SRUŠENI SNOVI ALBANACA I HRVATA! Paklena ideja se raspala kao kula od karata, POZNATI ADVOKAT SVE OBJASNIO! /VIDEO/

Politika

SRUŠENI SNOVI ALBANACA I HRVATA! Paklena ideja se raspala kao kula od karata, POZNATI ADVOKAT SVE OBJASNIO! /VIDEO/

Podeli vest

Advokat Toma Fila rekao je u jutarnjem programu Hepi TV da Hrvati ne mogu na svoju ruku da naprave vojni kamp na teritoriji Kosova i Metohije

- Oni za slanje svojih vojnika moraju imati dozvolu KFOR-a. Prema tome, ja mislim da od toga nema ništa - rekao je Fila.

Sin Ratka Mladića, Darko Mladić istakao je da je priča o hrvatskoj obuci tzv. vojske lažne države Kosovo samo nastavak niza provokacija koje dolaze iz regiona.

On kaže da je sve počelo od "non-pejpera" Janeza Janše.

- To je sve niz provokacija koje očigledno imaju za cilj da uvedu Srbije u raspravu, kako bi se otvorila mogućnost zapadne intervencije - rekao je Mladić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mate

pre 2 godine

Pa što bacate toliko para na avione, pancire, dronove... Šta će vam sve to, kad imate Tomu Monu, Filu... I naravno, Vulina. Eto, oni će da podviknu, i nema ništa ni od baze, ni od Kosovske vojske. Nađite još par dobrih istoričara, i eto vama pola Dalmacije odmah, čim nam oni objasne, Srbi se vračaju svojoj pomorskoj tradiciji. Ajde malo ozbiljnosti. Nismo došli dolje osvojiti Niš, nego zaštititi ono par Srba što vam je ostalo dolje. Hrvati su več godinama u misiji na Kosovu, jel ima ijedan Srbin pritužbu na njihovo ponašanje? Osobno ću ih povući sve, ako ima. A znam da nema. To su profesionalni, moralni i odani vojnici. Molite Boga da je što više Hrvata, a manje drugih.

Arsa

pre 2 godine

HRVATI??? Pa oni nemaju ni svoju vojsku,nedao Bog da se ponovo zapuca i ovo malo njih bise iselilo na Island.

ChuChu

pre 2 godine

Ni na jednom hrvatskom mediju, tv, novine itd ne moze da se nadje nigde da se vidi ta izjava visokog hrvatskog zvanicnika gde izjavljuje da će hrvatska graditi vojnu bazu na Kosovu, a ni u našim medijima niko da pusti taj snimak, sve se svodi na rekla kazala i prepričavanje ko ke šta mislio....ajd, nađite original snimak ko to i šta tačno izjavljuje da čujemo u originalu, ako je moguće...

VLADO

pre 2 godine

https://www.youtube.com/watch?v=o6DY4Eskp88&ab_channel=DokumentarneEmisijeBalkan

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija