• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2021

22:34

N1 I NOVA S NA APARATIMA! Hrvatski RTL hvali novu kampanju za vakcinaciju u Srbiji: Najbolji recept za bržu vakcinaciju imaju SRBI!

Politika

N1 I NOVA S NA APARATIMA! Hrvatski RTL hvali novu kampanju za vakcinaciju u Srbiji: Najbolji recept za bržu vakcinaciju imaju SRBI!

Podeli vest

Hrvatski RTL ponovo je pohvalno govorio o Srbijim a ovoga puta veličali su novu kampanju za vakcinaciju u našoj zemlji

Kako navode, Srbija ima najbolji recept za vakcinaciju i da niko nema kampanju kakvu ima naša zemlja. 

Pohvalili su i predsednika Vučića koji je omogućio da svaki vakcinisani građanin dobije pomoć od države u iznosu od 25 evra. 

Foto: Printscreen

Đilasovse Nova S i N1 su posle ovih reči i pohvala na aparatima! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Što se tiče ovih Đikijevih medija, imaju oni i te kako dosta izvora finansijske podrške, kako Đikijeve i ostalih domaćih "sponzora", tako i stranih. Što se tiče stranih finansijera, oni su pred očima javnosti "obične" privatne firme, ali su njihovi pokrovitelji prozapadne velesile, kao što su SAD, Velika Britanija, Nemačka... kojima nikad nije odgovarala stabilna i jaka Srbija, a glavna osnova za podrivanje državne vlasti i i izazivanje političke, pa samim tim i ekonomske krize je propaganda i informisanje u javnosti pogrešnom kontekstu, naročito što se tiče političkih tema. Upravo na taj način rade Đikijevi multimediji. Niti jedan članak u njegovim pisanim, niti jedan komentar u njegovim nepisanim medijima nema pohvala u vezi sa vakcinacijom u Srbiji. Dok nam cela Evropa i svet čestita i hvali neverovatan napredak vakcinacije, Đikijevi mediji, samoprozvano "nezavisni" i "objektivni" u informisanju javnosti, niti govore niti pišu dobronamerno o svemu tome, ako uopšte nešto pišu ili komentarišu. E pa gospodo, vi nikada više nećete imati javnu frekvenciju, niti ćete imati svog predstavnika u REM-u. To možete samo da sanjate. Živela Srbija!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija