• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

14.05.2021

12:55

/FOTO/VIDEO/ HAOS U PRIŠTINI NA VAKCINACIJI! Intervenisala policija!

Politika

/FOTO/VIDEO/ HAOS U PRIŠTINI NA VAKCINACIJI! Intervenisala policija!

Podeli vest

U centru za vakcinaciju protiv korona virusa "1.oktobar" u Prištini, napravila se gužva zbog velikog broja građana koji su došli da se vakcinišu, a intervenisala je i policija.

Prema pisanju Gazete ekspres, došlo je i do guranja građana, a na snimcima se vide stotine osoba starijih od 65 godina koje su došle po svoju dozu vakcine

 

 

U vezi sa ovom situacijom reagovalo je i Ministarstvo zdravlja privremenih institucija koje je saopštilo da su problem napravili građani drugih gradova na КiM koji su došli tu da se vakcinišu.

 

 

Ministarstvo je pojasnilo da na tom mestu mogu da se vakcinišu samo stanovnici Prištine i apelovalo na žitelje drugih mesta da ne dolaze, preneo je Tanjug.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 2 godine

Ajmo šipci, na vakcinu, pa posle na kozu. Meee... Meekkeekeee... Meeee...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija