• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2021

18:24

BOŠKO MARINIKI ZADAO UDARAC, ŠEF ĐILAS UZVRATIO: Ne može se ćutati na srpske zločine!

Politika

BOŠKO MARINIKI ZADAO UDARAC, ŠEF ĐILAS UZVRATIO: Ne može se ćutati na srpske zločine!

Podeli vest

Rat u opoziciji ne jenjava. Najnovija izjava Boška Obradovića o kandidatu opozicije za predsednika izazvala je buru. Zato lider Stranke slobode i pravde uzvraća preko svojih medija

Čim je Obradović prozvao Mariniku Tepić rekavši da predsednik ne može biti onaj ko Srbe optužuje za genocid, stigao je odgovor.

Đilas je preko svojih novina poručio Bošku da se ne može ćutati na srpske zločine!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Tako se to radi na legalan nacin operu ukradene pare gradjana Srbije kroz izbore i okrene koje milionce pride Ma sve bi ja vas na njivu dao motiku pa da vidim ko bi zasluzio mesto u politici Navikla bagra da neradi vec samo lopinari

Ljubiša

pre 2 godine

A do pre godinu dana su se žvalavili i kleli jedni u druge, i ovo je htelo da vlada Srbijom...

Milan63

pre 2 godine

To reče čovek koji se na grbači srpskog naroda, dok je bio vlast, namlatio para za 619 života. Nema ništa gore nego kada neko potpuno bahat i nemoralan drži moralne pridike srpskom narodu. Ja mislim da je najbolje da se Dragan Đilas ispiše iz srpske nacije, pokatoliči ili pređe u islam. Biće mu tamo bolje. A može sa sobom da povede i onu svoju patetičnu i lažljivu službenicu.

ratko

pre 2 godine

jeli Djilase izdajnice jesu te to ucili ovi fasisti iz evrope koji su imali Ausvic ovi koji su imali jasenovac ovi sto su napali 18 ogodidnjake na foklandima ta strasna SAS jedinica da ne nabrajam dalje ,SRAM TE BILO ili ovi preko Amerikanci koji su Izvrsili genocid nad Indijancima koji su sve ratove zapoceli pa izgubili ,pa idi vise kod njih ovde sigurno na v;last neces doci a zna se kako izdajice prolaze

PALMA: Marinika, može i Haški tribunal!
Politika

PALMA: Marinika, može i Haški tribunal!

Čudi me da Marinika Tepić nije tražila da Haški tribunal preuzme takozvani izmišljeni slučaj, koji postoji samo u njenoj glavi i glavi njenog poslodavca Dragana Đilasa. Što se mene tiče taj izmišljeni slučaj može da preuzme ko hoće i CIA i KGB, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma reagujući na današnje obraćanje Tepićke u Kraljevu

14.05.2021

16:59

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija