• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2021

18:49

SRAM TE BILO, IGORE JURIĆU! Vučićević: Mene stavljaš u isti koš sa ubicom Tijane?!? Stidi se!

Politika

SRAM TE BILO, IGORE JURIĆU! Vučićević: Mene stavljaš u isti koš sa ubicom Tijane?!? Stidi se!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević reagovao je na Tviteru na optužbe koje je, gostujući na jednoj tajkunskoj televiziji, na njegov račun izneo Igor Jurić

Jurić je optužio Vučićevića da ga je ucenjivao dok se njegova ubijena ćerka vodila kao nestala. 

- Nikada nisam nikoga tužio, iako su mi to nudili, jer sam imao konkretne dokaze. Kroz mejl prepisku sam imao dokaze gde me ucenjuju. Ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželeo to. Zamisli da 10 dana tražiš svoje dete, patiš, umireš. Deo tebe se kida, a onda mediji krenu u hajku protiv tebe i krive te za otmicu sopstvenog deteta. Zamislite na tu bol i tu muku da se još moraš boriti još sa tim. Ljudi su zbog tabloida mislili da sam ja možda otmičar, a kasnije i krivac za smrt svog deteta. To su stvari nezamislive. Zato kažem da sam Dragana Vučićevića, koji je prvi pustio vest i druge koji su preneli, ali on pre svega, da sam njega stavio u isti rang sa čovekom koji je ubio moje dete - podvukao je Jurić. 

Reagujući na Jurićeve optužbe, Vučićević je na Tviteru napisao:

- Ovaj Igor Jurić je ozbiljno bolestan i opasan čovek. Ja u "istom košu" sa ubicom Tijane?!? Sram te bilo, Igore Juriću! Stidi se!!! Prestani više da koristiš mrtvo dete za prljavu politiku - napisao je Vučićević i nastavio:

Foto: printscreen Twitter

- Sve laže! Sve izmišlja! Nikada u životu nisam napisao nijedan mejl Juriću! Samo smo se jednom uživo sreli, u januaru prošle godine u hotelu "Izvor" u Aranđelovcu. I tada mi se javio i pozdravio se sa mnom. Dakle, Juriću, gde je taj "mejl" ili bilo šta drugo čime sam te ucenjivao? 

Ti si, Juriću zlo! Veliko zlo nastavio je Vučićević. 

- Sram te i stid bilo! Lažeš jer to je naređeno. Lažeš, jer ti je plaćeno! Jadan si i bedan. Daj dokaze da sam te ucenjivao i da sam ti ja ikada u životu poslao i jedan jedini mejl.

 

 

Foto: printscreen Twitter

Vučićević je takođe rekao da Jurić nastrašnije zloupotrebljava činjenicu da je njegova ćerka Tijana zverski ubijena i da na toj tragediji hoće da izgradi autoritet nedodirljivog parapolitičkog lidera civilnog sektora.

- On stalno kuka i izmišlja kako je ugrožen i kako mu neko crta metu na čelu? A šta je ovo, moliću lepo? Šta je ovo kad on mene, bez ikakvog razloga ili dokaza, stavi u "isti koš" sa ubicama Tijane? Ko će biti kriv ako se sad nešto desi meni ili mojoj deci? - zapitao je glavni i odgovorni urednik Informera.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Abe

pre 2 godine

Tačno je. Jurić neprekidno manipuliše groznom smrću svoje ćerke i neprekidno unosi zabunu. Želi na ćerkinoj tragediji da sebi izgradi publicitet, a sa druge strane onemogućava istrage. Sramota.

deda Raša

pre 2 godine

Ovaj čovek je totalno prolupao. Nezna šta priča i šta bi hteo. Koristi nesreću zbog svoje populacije a dodirnuo je dno dna. Nezna on ništa i treba tužiti za mnoge uvrede.

milankukic

pre 2 godine

Igore-Igore kako te nije sramota da pričaš gluposti ti čimte nema u žiži javnosti izmišljaš nebili ušičario nešto ako imaš fondaciju budi malo skromniji video sam kakav nameštaj koristiš i tvoje ranije pričew da imaš podatke o peddofilima a onda ništa STIDI SE

zozonbg

pre 2 godine

Odavno se moglo pretpostaviti,ko je Igor Juric. Sada, kada je shvatio da ga stite NVO i ostalo smece, okurazio se. Dobili smo jos jednu Mariniku.

miroljub

pre 2 godine

Koliko puta smo pisali da je takav čovek koji na svojoj tragediji gradi karijeru a osuđivan je već za krađu, a sada "humanitarna fondacija" ko zna gde idu pare.

Docs

pre 2 godine

Koliki umobolnik moraš biti da smrt jadne devojčice koristiš zbog svoje promocije i para. Žalosno i bedno.

tomas gustafsson

pre 2 godine

Игор Јурић треба да одговара за кривично дело "ПРИКРИВАЊЕ ИЗВРШИОЦА КРИВИЧНОГ ДЕЛА"!!! По СОПСТВЕНОЈ изјави, ОН ЗНА ЗА ПОЛИТИЧАРА ПЕДОФИЛА, ИМА ДОКАЗЕ И СВЕДОКЕ, АЛИ НЕЋЕ ДА КАЖЕ КО ЈЕ У ПИТАЊУ!!! То га чини,у ширем контексту, САУЧЕСНИКОМ наводног педофила!!!

Sale

pre 2 godine

Juric zna ko je pedofil, a krije! Vec godinu i vise dana. Zamajava i zamlacuje narod, a u stvari vodi neku, samo njemu znanu, politiku. U stvari, sve je jasno. Vodi Djilasovu politiku.

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

Када ће те да схватите да је овај човек обичан у начелу, који личну трагедију по зна се чијој сугестији користи за политику и манипулисање информацијама по Србији.

Maki

pre 2 godine

Gospodine VUCICEVICU sasvim ste upravu ovojw najveci Smrad od coveka na svojoj nesreci profitira.

Baki

pre 2 godine

Jurić je teški prevarant i hopštapler koji je krivično odgovarao zbog krađe benzina i nafte . Nažalost koristi smrt svoje ćerke da bi živeo na visokon nozu . Šta će ga još snaći u životu zbog ovih prevara i obmanjivanja naroda i zloupotrebe svoje mrtve ćerke .

Stojan

pre 2 godine

Sta je sa tim Juricem, dali to njega grize savest za nesto.

milankukic

pre 2 godine

samo treba da se obelodani ko podržava takvog gospodina i bice vam jasno ko je on i ko ga podržava

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija