• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2021

10:35

PALMA: ODBILI SU MOJ POZIV NA TV DUEL, SILEDŽIJA DRAGAN ĐILAS I NJEGOVA RADNICA MARINIKA TEPIĆ, ZATO ŠTO ZNAJU DA LAŽU, A ZA LAŽ SE IDE U ZATVOR!

Politika

PALMA: ODBILI SU MOJ POZIV NA TV DUEL, SILEDŽIJA DRAGAN ĐILAS I NJEGOVA RADNICA MARINIKA TEPIĆ, ZATO ŠTO ZNAJU DA LAŽU, A ZA LAŽ SE IDE U ZATVOR!

Podeli vest

Radnica siledžije Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je na svom Tviter nalogu odbila moj poziv na TV duel koji sam putem sredstava informisanja uputio njoj i njenom šefu siledžiji Draganu Đilasu. I pozvao sam ih na TV duel na bilo kojoj televiziji, bilo kada i bilo gde, a to ukjučuje i njihove medije i bilo koje medije, može i na televiziji Mauricijus, može i u Strazburu i u Briselu, gde god hoće, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

 

- Mene su pozvali iz televizije N1 i ja sam prihvatio, a oni su odbili, čak i N1. Izađite pred kamere, izađite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare, gde non stop lažete, a kao glavni argument vam je opet laž vašeg stranačkog funkcionera, inače kriminalca, lopova, kradljivca automobila, već izađite pred kamere zajednom sa mnom i ti Đilase i ti Tepić. Ali nećete, zato što znate da ste sve slagali i zato što znate da tu neće biti vašeg kriminalca da lažno svedoči, već ću tu biti ja, koji sam do sada sve vaše laži pismeno i argumentovano demantovao, i ja i Tužilaštvo i policija i svi ljudi koje ste pominjali - rekao je Marković.

On je istakao da hoće da se proces vodi u instiucijama, ali da mu važan i sud javnosti, sud Srbije, jer je on iz Končareva, a ne iz SSP.

- Pred kamerama u direktnom TV duelu ne možete da skremblujete, ne možete da sakrivate likove, vi i ja oči u oči - izjavio je Palma.

Radnica siledžije Dragan Đilasa, Marinika Tepić, odbijajući TV duel, kaže da ja treba da odgovaram pred sudom, a ne njoj, rekao je Marković.

- Ali, Đilase i Tepić, niste vi podneli krivičnu prijavu protiv mene zato što znate da sve što ste do sada izgovorili je teška laž, a za takve laži se ide u zatvor. Podneo sam ja krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, protiv vašeg lažnog svedoka kriminalca, protiv Sande Rašković Ivić, protiv Marinke Tepić su podnele krivičnu pravu 393 žene iz Jagodine, kao i Javno preduzeće „Standard“ iz Jagodine. Tebi je Marinka Tepić mesto u zatvoru zbog laži, zbog uznemiravanja, zbog širenja panike u Srbiji - kazao je Marković i dodao:

- Prijave nema protiv mene, ali ima protiv Dragana Đilasa zbog nasilja u sopstvenoj porodici. Njega je prijavila tadašnja supruga Iva Đilas da je tukao i nju i njenog oca i to pred njihovom decom i da je njoj tada rekao "odrubiću ti glavu". Dakle, u slučaju siledžije Dragana Đilasa postoji prijava policiji i neposredni svedok i žrtve i izveštaj iz Urgentnog centra o povredama i pretnja smrću svojoj supruzi. I takva prijava je bila u nečijoj fioci od 2014. do 2019. godine. I nakon pet godina Dragan Đilas to demantuje. Ne možeš to da demantuješ, možeš da se nagodiš sa svojom bivšom ženom i ja nju u toj situaciji razumem zbog dece, ali ti si dokazani siledžija i taj slučaj je neko morao da procesuira i to ne zastareva. Tukao si ženu i tasta pred svojom decom i pretio smrću svojoj supruzi. I ti ćeš, siledžijo, da danas napadaš mene i pojavljuješ se kao navodni zaštitnik žena. Građani Srbije treba da znaju, nisu se siledžija Dragan Đilas i njegova radnica Marinika Tepić obratili sudu, nego ja. Ja molim naše pravosudne organe, u koje verujem, da ubrzaju ovaj postupak i kažu ko laže i taj ko laže neka ide u zatvor i da postupe što je pre moguće po svim krivičnim prijavama podnetim protiv Marinike Tepić, Sande Rašković Ivić i njihovog "zaštićenog svedoka kriminalca", Branislava Radosavljevića - rekao je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Marinika Čobanu Živku Tepić je, po meni, jedna prevejana laž....na, sumanuto opsednuta svojim političkim ambicijama i dobro plaćeni izvođač radova svog još bolesnije ambicioznog šefa koji se krije iza njene suknje. Sada on ne cmizdri namešteno pred kamerom, ali koristi svoje verne sluge da mu operu biografiju. Pa ko im veruje, neka glasa za njih.

milan

pre 2 godine

Pred sudom da odgovaraš, a ne da gostuješ u televizijskim emisijama!!!

Milan63

pre 2 godine

Svako je nevin dok se ne dokaže da je kriv. Ili nije? A što se tiče tvojih favorita, ima ih na Đikijevim medijima ko drva. Evo, skloniše i Ćosića. Baš onako demokratski.

zdjurdjevic

pre 2 godine

Palma, a šta će mo sa izjavom Aleksandra Stefanovića , bivšeg Generalnog sekretara Srpske radikalne stranke da je Vučić, svojevremeno; udario sada bivšu ženu Kseniju i teško je povredio. A možda može i čuveni pravdoljubac i dupelizac Vučićević da malo poradi na tome!!

ĐILASE I MARINIKA, BIRAJTE TV DUEL - JA SAM PROTIV VAS DVOJE! Palma: Ja sam porodičan čovek i domaćin, a vi takvu Srbiju prezirete!
Politika

ĐILASE I MARINIKA, BIRAJTE TV DUEL - JA SAM PROTIV VAS DVOJE! Palma: Ja sam porodičan čovek i domaćin, a vi takvu Srbiju prezirete!

Zato što u lažnoj "aferi Palma" nema slučaja, zato što nalogodavac prljave kampanje protiv mene Dragan Đilas i izvođač prljavih radova Marinika Tepić nisu podneli krivičnu prijavu protiv mene, niti će jer znaju da je sve što su rekli o meni laž, zato pozivam Dragana Đilasa i njegovu radnicu Mariniku Tepić na TV duel, bilo kada na bilo kojoj televiziji, izjavio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

18.05.2021

16:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija