• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2021

11:37

Redovni pedofilu a vanredni profesore ODGOVARAĆEŠ ZA SVOJA ZLODELA! Glišić se oglasio povodom gnusnih optužbi Vladimira Vuletića na račun predsednika Vučića

Politika

Redovni pedofilu a vanredni profesore ODGOVARAĆEŠ ZA SVOJA ZLODELA! Glišić se oglasio povodom gnusnih optužbi Vladimira Vuletića na račun predsednika Vučića

Podeli vest

Povodom sramnih izjava Vladimira Vuletića kako bi Aleksandar Vučić morao da uhapsi sebe, ako želi da spreči kriminal u fudbalu i ogavnih laži da je Danilo Vučić preuzeo FK Rad, oglasio se Darko Glišić predsednik Izvršnog odbora SNS

Glišićevu izjavu prenosimo u celosti.

- Redovni pedofilu a vanredni profesore Vladimire Vuletiću,to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela,ne znači da nećeš. Je l' ti batica koljač sto pravi ćevape od ljudskog mesa dojavio
da nastaviš tamo gde je on stao? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa ?

- Kad si pedofil zašto ne bi bio ljudožder?! Redovni pedofilu, nećeš se napadima na nedužne, sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavas sa "batice". Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći.

- Danilo Vučić nikada nije bio vlasnik ni jednog kluba niti ima nameru da bude,pogotovo ne da zauzima navijačke tribine. Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku,da tom detetu nacrtaš metu na čelu. I jedini razlog zašto si se odlučio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj sto je njegov otac Aleksandar,predsednik ove države.

- On van smeta, jer vas pedofile, kriminalce, secikese, mafijaše, ljudoždere hapsi i trpa u zatvor. Misliš da ako si mogao nekažnjeno da siluješ maloletnu decu da možeš nekažnjeno i da pozivaš na ubistvo, u ovom slučaju ubistvo Danila Vučić ? E pa neće ići redovni pedofilu. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i tebe izopačeni čoveče - napisao je Glišić.

Foto: printskrin

Sramotne optužbe

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija

pre 2 godine

Свако ко се о закон о грешио мора да одговара

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa strpaj ga u zatvor ako je pedofil ti vladas,uhapsi i Djilasa ako je ukrao milione ili ne lazi i sjasi sa vlasti i idi u istoriju sve sa svojim velikim vodjom.

Tihana

pre 2 godine

Kako bih volela da vas vidim sve iza resetaka...Predsednice samo jako...

Perica

pre 2 godine

Doslo je krajnje vreme da Vuletic odgovara za svoja dela koja je pocinio.

Ana

pre 2 godine

Pocistite Vuletic i ostali svoje dvoriste, nemojte zavirivati i komentarisati tudje, kada vase je u s... do guse.

Zaharova

pre 2 godine

U kakvoj bolesnoj zemlji zivimo,Korona ubija fizicki a SNS psihicki,nema nam spasa ako ne pobedimo oba zla a koliko vidim ovo prvo ce biti lakse pobediti.

Lara

pre 2 godine

Nedopustivo je da se jedan Vuletić drsnuo da širi neistine i kleveta. to mora da stane i svakako mora da odgovara za zlodela koje je činio.

Amater

pre 2 godine

JEDAN PEDOFIL I DVA GOVNARA SE SPRDAJU SA ZRTVAMA KOJI SU BRUTALNO MUCENI A JOS BRUTALNIJE UBIJENI....BOLJE DA STE NA VILJUSKU NABOLI MALO GOVANA I SLATKO POJELI,PRIJATNO VAM BILO NA POJEDINIM TELEVIZIJAMA.

Prvoborac

pre 2 godine

Da je ovaj gospodin ako se tako može nazvati iole vredeo ne bi bio u tim godinama vanredni profesor, a uz to stajao rame uz rame sa sumnjivim ljudima koji su optuženi za najteža krivična dela.

Daca

pre 2 godine

Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i Vuletića.

Prvoborac

pre 2 godine

Sve što iznosi u javnost je dokazivo,ako je profesor i on to zna.

Prvoborac

pre 2 godine

Treba doterati cara do duvara, jer ponašanje dotičnog je krajnje debilno.

Nada

pre 2 godine

Vladimir Vuletic je neko ko je povezan sa ozloglasenom kriminalnom grupom okupljenom oko Veljka Belivuka. Laze i manipuliše.

milena panic

pre 2 godine

Putem pravde i istine svi zlocinci treba da odgovaraju za svoja nedela i pretnje. Nedopustivo je da se takva ponasanja prihvate.

Gleichschaltung

pre 2 godine

Kako su ovim naprdnima stalno neki profesori i intelektualci partijski neprijatelji ? Zasto onaj balvan Kristijan Golubovic nije, ili Aco Smrkas ?

pravac istina

pre 2 godine

polako sva zlodela zute olos bande se otkrivaju i svi ce odgovarati za svoje zlocine i bilo ko je ogrezo u kriminal

Una

pre 2 godine

Teške reči su pale, ali Vladimir mešajući decu u politiku , i zaslužuje da mu neko kao Glišić kaže dve tri reči i spusti na svoje mesto!

Dex

pre 2 godine

Gledajte emisiju, odlicni voditelji, zanimljivi gosti! Teme o kojima se ne govori u drzavnim medijima.

milan

pre 2 godine

Nevaspitani degeneriče, nosi se u tri pizde materine!!!

ime

pre 2 godine

Nije mi jasno...samo priča i ništa. I sa jedne i sa svih strana. Pretnje preko novina, medija! Dokle? Normalizacija ovakvih gnusnih i morbidnih ponašanja košta i Srbiju i nas građane. I to ne samo sada, već se formira budućnost, pogled, stav, izbor prioriteta. Umesto da se usresredimo na rad, kreativnost i dobrobit, da se život profini,senzibilizuje na lepo i dobro....mi smo svi žrtve prostakluka i patologije.

Mile

pre 2 godine

Svako ko ide suprotno od zakona treba da odgovara

Sara

pre 2 godine

Ne razumem ove ljude poput Vuletića, strašno.

alekmaric93

pre 2 godine

Imate one prepiske vuletica i nekog studenta mislim da ih je objavio srpski telegraf e tu mozete videti ko je vuletic i da se radi o obicnoj pedofilskoj splacini. Takodje ova dva magarca koja su ga pozvala u emisiju su iste splacine kao i pedofil vuletic

Marijana

pre 2 godine

Ko je kriv odgovarace,a Vucic to sigurno nije.

Nina

pre 2 godine

Toliko optužbi za koje neko mora da odgovara, svakodnevno optužuju oni koji su radili šta su hteli dok su bili na vlasti

Ivana

pre 2 godine

Iskreno se nadam da će Vladimir Vuletić odgovarati za sve što je rekao o Danilu, širio dezinfor,acije i od toga da se bavio pedofiljom. Ovo je velika sramota našeg predsednika Vučića.

Jasmina

pre 2 godine

Videsmo Vuletica kako je mucao i preznojavao se u Utisku. Ocigledno je predosecao da ce se otkriti njegova veza sa krimi klanom.

Perica

pre 2 godine

Ako je tacno da je Vuletic pedofil treba ga odmah procesuirati.

VUČIĆ JE JUČE OD ZEMANA DOBIO ORDEN BELOG LAVA, ALI IZNENADIĆETE SE KO JE PRVI SRBIN KOJI JE JOŠ 1937. GODINE PRIMIO OVO PRESTIŽNO ODLIKOVANJE!
Politika

VUČIĆ JE JUČE OD ZEMANA DOBIO ORDEN BELOG LAVA, ALI IZNENADIĆETE SE KO JE PRVI SRBIN KOJI JE JOŠ 1937. GODINE PRIMIO OVO PRESTIŽNO ODLIKOVANJE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je uz vojne počasti i intoniranje himni dve zemlje dočekan u Praškom zamku. Nakon toga, na svečanoj ceremoniji, njegov češki kolega Miloš Zeman uručio mu je "Orden belog lava", najveće državno priznanje Češke. Vučić, međutim, nije jedini Srbin kome je dodeljeno ovo prestižno odlikovanje

19.05.2021

10:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija