• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2021

15:52

ĐORĐEVIĆ: ĐILASOV SLUŽBENI PEDOFIL

Politika

ĐORĐEVIĆ: ĐILASOV SLUŽBENI PEDOFIL

Podeli vest

​Sasvim je očekivano da jedan opskurni portalčić, u vlasništvu Dragana Đilasa (finansiran novcem koji je imenovani opljačkao od građana Srbije), čija je jedina programska orjentacija – mrzimo Vučića – kao svoju najvažniju vest prenese bljuvotine, laži i uvrede, izrečene u emisiji na jednom drugom mediju (takođe u vlasništvu Dragana Đilasa i takođe finansiranim novcem opljačkanim od građana Srbije) – u kojoj je gostovao „časni, čestiti i istini sklon“ Vladimir Vuletić, poznat i kao "batica" i ljubimče Belivukove kriminalne grupe, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević

 

- ​Očekivano, iz mnogo razloga – od kojih je najbitniji svakako taj da se Dragan Đilas, u svojoj patološkoj mržnji prema Aleksandru Vučiću, više i ne trudi da budalaste laži i izmišljotine koje širi zaogrne bar kakvom-takvom logikom, da im osmisli bar prizvuk nečega što ima ikakve veze sa realnošću i što će, makar i tako lažno, izgovoriti neko ko ima bar mrvu ugleda i ikakvog autoriteta - rekao je Đorđević i dodao:

- ​Ali, avaj, sve je manje onih koji u tom bednom i podmuklom igrokazu žele da učestvuju, sve je manje onih koje Dragan Đilas može da potkupi, uceni ili zastraši, sve su malobrojniji i oni koji su Đilasovi politički istomišljenici i podržavaoci (doduše, to je i razumljivo, s obzirom da Đilas nema nikakvu političku, niti bilo koju drugu, platformu, program, cilj ili viziju, osim – mrzim Vučića i želim vlast da bih mogao da nastavim da pljačkam Srbiju), pa je stoga, po principu – daj šta daš – dobro došla i „moralna gromada“ i „elitista“, poznato ljubimče kriminalaca i poznati ljubitelj dečaka i mladića, dakle – pedofil (nažalost i prosvetni radnik, univerzitetski profesor), Vladimir Vuletić.

​Dežmekasti i samo naoko dobroćudni "batica", Vuletić, iskoristio je gostovanje u emisiji (koja inače ima za jedini svoj koncept i sadržaj što gnusnije i ogavnije vređanje Aleksandra Vučića i članova njegove porodice) da se preporuči Đilasu, kandidujući se za njegovog službenika, njegovog plaćenika, verovatno za radno mesto – službeni pedofil, pokušavajući, valjda, da na taj način sebe nekako zaštiti od onoga što će uslediti kada nadležni državni organi budu okončali istražne radnje u vezi sa kriminalnim delima Belivukove organizovane bande i kada se, siguran sam, budu otkrile i sve činjenice koje se tiču Vuletićeve uloge u celom tom slučaju, kazao je Đorđević.

- Mislim, takođe, da je "legalista i pobornik istine, etike i pravde", pedofil koji nema hrabrosti da za svoj poremećaj potraži stručnu pomoć, uz to i raznim drugim porocima sklon profesor Pravnog fakulteta, "batica" Vuletić – gostujući na Đilasovom mediju otkrio način na koji će ubuduće delovati svi mrzitelji Aleksandra Vučića - rekao je Đorđević.

Shvativši, istakao je Đorđević, da ne mogu da se ni na jednom polju, i ni u čemu, niti porede, niti takmiče sa predsednikom Vučićem – taj bašibozluk je odlučio da pokuša da ga porazi i/ili ga natera da odstupi – tako što će napadati njegovu decu, sina Danila, najpre i najviše, izmišljajući, lažući i vređajući svakodnevno, sa nadom da će predsednika, a samim tim i Srbiju, destabilizovati u tolikoj meri da se oni ponovo mogu dokopati vlasti.

- Neka vam je na čast to što ste osmisli, vi – pripadnici nečega što samo sebe naziva nekakvom opozicijom, kao i neka su vam na ponos takvi glasnogovornici kakav je "uvaženi" profesor Vuletić. Građani Srbije sve znaju i nećete ih prevariti, ma koliko bili bučni, ma koliko izmišljali, ma koliko bili pogani i niski i ma koliko da ste novca, opljačkanog upravo od tih istih građana Srbije, uložili u to da ih uverite u vaše laži - zaključio je Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Julija

pre 2 godine

Djilas je toliko pokrao ovu drzavu u vreme njegove vlasti da je to strasno. Vucic je jedina prepreka Djilasu zato preko svog portala blati i vredja sadasnju vlast.

Vuk

pre 2 godine

Djilas i njegovi pedofili vec vidjeno, udara tamo gde se ne dira. Na ovaj nacin narod Srbije necete prevariti. Jer niko nece dati poverenje jednom prevaranti i olosu kao sto je Djilas.

Ana

pre 2 godine

Ne moze Djilas vise krasti narod, pa pokusava predsednika da srusi sa vlasti, ali to se nece dogoditi.

Milica

pre 2 godine

Ne znam za vas, ali meni je ovo strasno zaista. Verujem svima nama koji imamo decu da je muka od ovoga.

Milaa

pre 2 godine

Ocekivano je od Djilasa da bude okruzen kriminalcima jer nema politicki program da parira vlasti.

Milaa55

pre 2 godine

Vuletic definitivno nesto krije s obzirom da odbija poligraf. Svaki pedofil treba biti iza resetaka.

Milaan

pre 2 godine

Djilas je oduvek okruzen kriminalcima. Pedofili su zasluzili da odgovoraju pred licee pravde pa se nadam da ce i ovaj odgovarati..

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas mora da odgovara za sve što se u srbiji dešava i radi. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za narod i državu.

Mira

pre 2 godine

Djilas Vuletica mora da dobro placa cim ovaj vredja cak i Danila, Vucicevog sina. Vucicu ne mogu nista pa udaraju na decu.

Mikica

pre 2 godine

Ovo je bruka i sramota, dno dna, ljudi bez srama i obraza.

Ana

pre 2 godine

Poznata je cinjenica da Djilas na sve nacine pokusava da ocrni vlast, posebno Vucica. Misli valjda da je to plus za njega.

APEL ZA VAKCINACIJU! Đorđević uputio molbu svim radnicima JP "Pošta Srbije" da se vakcinišu
Društvo

APEL ZA VAKCINACIJU! Đorđević uputio molbu svim radnicima JP "Pošta Srbije" da se vakcinišu

- Prioritet mene kao rukovodioca jednog od najvažnijih poslovnih sistema u našoj državi jeste da, pored obezbeđivanja nesmetanog, uspešnog i dohodovnog poslovanja, organizujem i bezbedno radno okruženje i stvaranje najboljih mogućih radnih i svih drugi uslova za obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza i zadataka za sve zaposlene u JP „Pošta Srbije“ - rekao je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošta Srbije

18.05.2021

14:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija