• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2021

14:55

JOVANOV: Dragan Đilas je sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno

Politika

JOVANOV: Dragan Đilas je sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke rekao je da je Dragan Đilas sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno. Tri su razloga za to.

- Prvi razlog je taj što je razotkriveno kako se obogatio i kako je postao milioner nakon samo nekoliko godina na vlasti, ali i kako su pare iznošene iz Srbije i sakrivane na računima od Mauricijusa i Hong Konga, do Moldavije i Bosne i Hercegovine i što je došlo vreme da se za to odgovara.

Drugi je razlog što je njegov biznis sa Šolakom u ozbiljnoj krizi. Gube korisnike u svim državama u kojima rade, prihodi se smanjuju, dugovi povećavaju i pitanje je samo kada će taj balon da pukne.

I treći razlog je taj što se približavaju izbori i novo suočavanje Đilasa sa građanima koje godinama laže da Vučić samo što nije pao i da on, a ne Vučić, ima podršku građana, iako mu sve stranke kojima upravlja u zbiru imaju i više nego jadan rejting.

Budući da nijedan razlog svog besa i nervoze nije u stanju da reši svojim genijalnim mašinskim mozgom, a izgleda da ni terapije za kontrolu i obuzdavanje besa ne pomažu, Đilas vređa, laže, izmišlja, preti... To mu, međutim, neće rešiti nijedan od navedenih problema, a posebno ga neće izuzeti od odgovornosti za sve što je radio - kaže Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Djilas je dobio istrazivanja svoje partije i uvideo je da stoji katastofalno i zato nervoza svakim danom.

Jana

pre 2 godine

Djilas je propao. Zato je nervozan. Narod ga ne zeli.

Anamarija

pre 2 godine

Đilas je počeo da troši pokradene pare a ne može da podkrada više pa je nervozan

Nikolaj

pre 2 godine

Đilas bi na vlast da podkrada državu opet jer je sve pare koje je pokrao već portošio u lošu kampanju koju vodi

Milosav

pre 2 godine

Đilas se ne može pomiriti sa tim da ga narod neće i da nikada više neće moći da podkrada državne pare

Ana

pre 2 godine

Kako da ne bude nervozan, svakim danom je sve dalje i dalje od migućnisti da nakoti i namniži svoje miliončiće na račun građana Srbije.

Incitatus

pre 2 godine

Sta, ako je Djiki samo mamac opozicije ? Sta ako kandiduju nekog ozbiljjog , postenog i normalnog , sustu suprotnost Aleku od Jajinaca ? Tu ni bugarski vozic nece pomoci. Vec vidim egzodus pola miliona preletaca...

Maja

pre 2 godine

Điki je navikao na brzi keš i laku zaradu preko tuđih leđa. Ako je iole normalan vidi da tu šansu ponovo neće dobiti....a to stvara nervizu, deoresiju...

Mila

pre 2 godine

Kupite Draganu kapi valerijane ili čaj od majcine dušice da ne skida novac sa računa. Dodatnu nervozu će mu praviti izbor računa koji da okrnji.?

Orcus

pre 2 godine

Zamislote taj horor da narod izadje iz apatije i krene masovno da glasa protiv Aleksandra Velicanstvenog - i onda dodje neka nova, ozbiljna vlast , pa krene da istrazuje poslove SNS vlasti. Horor, zar ne ? Sta ako taj horor postane stvarnost ? Pakao, a? Sta bi bilo sa vise od pola miliona preletaca ? Gde bi oni jadni, ako ih odbiju nove vlasti?

MILE

pre 2 godine

Pustite ga ljudi , on pokazuje svoje pravo lice ,svojim postupcima i ono malo glasača udaljiće od sebe

Ivana

pre 2 godine

Kako se krug oko Nebojše stefanovića zatvara tako je Dragan Đilas sve nervorniziji jer zna šta ga čeka. Nebojša Stefanović mora da podnese ostavku.

Prvoborac

pre 2 godine

Mentol Ridji je neko ko odavno nema nikakav kredibilitet među građanima Srbije.

Prvoborac

pre 2 godine

Djiki mentol je apsolutna moralna nula je i pohvalna pošto je nula neutralan broj. Ridji bednik je minus beskonačno sa tendencijom pada u očima građana Srbije.

Dragan

pre 2 godine

Đilas je sve nervozniji jer sve više shvata da niko neće da ga glasa i na narednim izborima.

Cile

pre 2 godine

Sta li zamislja Djilas, koju li podrsku u narodu ima?! Nikakvu, pitaje da li ce cenzus da predju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija