• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2021

14:30

VULIN O SUSRETU S NOVAKOM I O NAPADIMA NA TVITERU:  Pa šta je sledeće? Hoćete li da branite svojoj deci da se druže sa našom decom?

Politika

VULIN O SUSRETU S NOVAKOM I O NAPADIMA NA TVITERU: Pa šta je sledeće? Hoćete li da branite svojoj deci da se druže sa našom decom?

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je neverovatna količina mržnje sa kojom se suočio teniser Novak Ðoković nakon susreta s njim, a povodom turnira koje svetski as organizuje u Srbiji



Vulin je kazao da je Ðoković nedavno bio kod njega na sastanku u vezi sa obezbeđenjem turnira i svih učesnika od trenutka kad slete na aerodrome dok ne napuste zemlju, a o čemu bi trebalo da brine MUP.

- Priznaćete da sam prava adresa za to - preneo je Vulin poslanicima i dodao da je posle toga Ðoković doživeo mnogo gore stvari od onih kojima su pokušavali da mu otežaju borbu time što su ga vređali i napadali.

 

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Vulin navodi da su javljali čak i "neki akademici Slobodne skupštine Srbije" i poručili Đokoviću da više ne navijaju za njega i to, kako kaže, samo zato što se sreo sa ministrom svoje zemlje u kojoj treba da organizuje turnir i gde ne može da ga organizuje bez pomoći MUP-a.

- Ta količina mržnje govori da oni nisu u stanju da nekog vole. Pa šta je sledeće? Hoćete li da branite svojoj deci da se druže sa našom decom? Da li ćete reći to su deca onih koji podržavaju Vučića? Hoćete li ih tako učiti, da ste vi nešto više zato što mrzite Vučića i protivite se njegovoj politici - pitao je Vulin.

On je, inače, kazao i da ne kakvu i da li uopšte Đoković ima neku političku orijentaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sta je ocekivao

pre 2 godine

Sta je ocekivao? Novak je dobar i cist covek, i svima je sok da se pojavi u drustvu nistarija. Nema casnog coveka koji se ne gadi na Vulina. Drugo, sto se tice dece, da, ja bih svojoj deci (koju nikad necu imati) branio da se druze sa njegovom, iskreno. Srecom, mislim da je logicno da zavrse u Hagu svi oni - od Vucica, Nikolica, Dacica, Tacija, Haradinaja, Dodiga, Palme, Vulina i svih ostalih saradnika ratnih zlocinaca i kriminalaca. To bi bila Pravda! Daj Boze!

Aco sine ti si bolestan

pre 2 godine

Besomučna borba za vlast i državnu kasu između naprdnih na vlasti i onih žutih je dovela do opasnih podela u društvu. Novak je još jedna žrtva te podele. Alavost i jednih i drugih će uništiti Srbiju...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija