• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2021

14:53

SINIŠA MALI URUČIO KLJUČEVE TROSOBNOG STANA PORODICI ĆERIMOVIĆ IZ VRANJA, "Veseli Vranjanci" slavili uz trubače

Politika

SINIŠA MALI URUČIO KLJUČEVE TROSOBNOG STANA PORODICI ĆERIMOVIĆ IZ VRANJA, "Veseli Vranjanci" slavili uz trubače

Podeli vest

Slobodanu Ćerimoviću iz Vranja danas je ministar finansija Siniša Mali predao ključ trosobnog stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu, koji je Ćerimović osvojio u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", a njegova je koverta s računima izvučena iz bazena u kojem je bilo više od 2,4 miliona koverata

Na potpisivanje ugovora za stan i svečano uručenje ključeva, Ćerimović je došao sa sinom Slavišom, a ministar Mali im je zahvalio što su učestvovali u ovoj nagradnoj igri i time dali doprinos Vladi Srbije i državi u borbi protiv sive ekonomije.

Ćerimović kaže da godinama učestvuje u svim nagradnim igrama koje država organizuje, kao što su Loto i Bingo, ali da mu je ovo prva nagrada, kao i da, uprkos nagradi, neće odustati od daljeg učešća u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

- Nikada ništa nisam dobio, ovo mi je prva nagrada i mnogo sam srećan - rekao je Cherimović nakon što mu je ministar uručio ključ od stana.

Kaže i da je u njegovom domu nastupila opšta radost kada je ovog vikenda njegovu kovertu iz bazena izvukla glumica Jelena Gavrilović, te dodaje da su se proslavi pridružili komšije, prijatelji i kolege.

Ćerimovići su u Vranju poznati po orkestru "Veseli Vranjanci", pa je to veče proslavljeno i uz trubače.

Dobitnik stana kaže da se više ne bavi sviranjem u orkestru, da radi u vodovodu i da mu je do penzije ostalo još šest meseci.
Otac je troje dece, dva sina i jedne ćerke, i deda devetoro unučadi, još ne zna ko će od njih živeti u stanu, ali zna da će stan ustupiti mladima, kao što je i orkestar, kaže, ustupio mladima - sinu i unučićima.

Mali je čestitao srećnom dobitniku i njegovoj porodici na osvojenoj nagradi i poželeo mu da u tom stanu provedu najlepše trenutke.

Takođe, ministar je zahvalio Cherinovićima što su učestvovali u nagradnoj igri i što su na taj način dali podršku Vladi Srbije i državi da se bori protiv sive ekonomije.

- Drago mi je što ste rekli da ćete nastaviti da igrate ovu nagradnu igru, ne samo zbog nagrade, već zbog toga što treba svi da gradimo uređeniju Srbiju. Moramo svi da budemo svesni toga da kada uđemo u prodavnicu treba da uzmemo fiskalni račun jer deo tog računa odlazi u budžet i iz kojeg gradimo bolnice, puteve, škole, kupujemo vakcine... - rekao je Mali.

Slobodan je, kaže ministar, imao sreće, jer se u tom trenutku u bazenu nalazilo više od 2,4 miliona koverata.

Ističe da broj koverata raste iz nedelje u nedelju i pozvao sve građane Srbije da nastave da prikupljaju fiskalne račune i učestvuju u nagradnoj igri.

"Bitno nam je da se razvije svest oko toga koliko je važno uzimati fiskalne račune i boriti se protiv sive ekonomije", naglasio je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija