• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2021

22:10

TENKOVI NISU TOPLJENI, ONI SU SEČENI PA PRODAVANI PO KOMADU! Vučić objasnio detaljno kako je bivša vlast uništila vojna sredstva!

Politika

TENKOVI NISU TOPLJENI, ONI SU SEČENI PA PRODAVANI PO KOMADU! Vučić objasnio detaljno kako je bivša vlast uništila vojna sredstva!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je večeras kako je bivša vlast uništavala vojna sredstva

- To je lažna politika, nema te je, pa onda nalaizte zaveru. Srbija je kažnjena time što je imala lošu vlast koja je za 1.400 evra prodaval tenkove. Zato su i držali tu vlast, da bi mi bili loši. Tenkovi su sečeni, pa prdavani. i to po ceni od 1.4000 evra po komadu. Vi, Mariću i Dragan Vučićević ste u pravu niste ništa slagali, to je sve istina - objasnio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jug

pre 2 godine

Kakva sramota za prošlu vlast. Tako bi i nas prodali.

Nina

pre 2 godine

Uništeno je sve što je bilo bezbednost i sigurnost jedne zemlje, danas je Srbija stabilnija zemlja koja je svojim rezultatima uspela da se vrati na ispravan put

Tanjica

pre 2 godine

Zato nam je vojska i bila siromasna u tom periodu prethodne vlasti.

Aurora

pre 2 godine

Ne mogu da verujem na koji način je prethodna vlast uništavala državnu imovinu. Ovo je nečuveno!

Ivana

pre 2 godine

Opozicija je uništila našu državu od 2000-2012 godina prodavali su oni svašta nešto. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče ans vemu.

Aurora

pre 2 godine

Bivša vlast je uništavala zemlju sistematski, od vojske nije ostalo ništa, a ono što su radili sa tenkovima, nije vredno pomena.

Jovana

pre 2 godine

Власт која је требала да унапређује војску и њену опрему, радила је супротно, уништила је и то што је затекла!Чин за сваку осуду!

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

А шта је са пуковницима и генералима, који су аминовали и извршили наведено наређење и председника и директиву министра одбране, а још увек заузимају најодговорније дужности у Војсци. Нису глас дигли, једним словом се нису супростављали уништењу Војске у организационом и материјалном смислу.

MILE

pre 2 godine

Kako god da su rasturani tenkovi i ostalo teško naoružanje , uništili su vojsku Srbije

MILE

pre 2 godine

Мене је као грађанина Србије срамота шта је претходна власт урадила са војском , да ли они имају имало стида

Lazar

pre 2 godine

Sramno je šta je prethodna vlast radila. Uništavali su sve što im je bilo na dohvat ruke! Doveli su državu do propasti!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija